torstai 16. huhtikuuta 2015

SAIN KESÄTÖITÄ


Otsikko (ja ilme) taitaakin kertoa jo kaiken - sain nimittäin viime viikolla sähköpostia, jossa ilmoitettiin, että sain ensi kesälle töitä!

Siis ihan uskomaton tunne, melkein itkettää ilosta. :D Niin paljon kun näin vaivaa kaikkien niiden hakemusten lähettämiseen ja muuhun  työhön. Pääsen siis kesätöihin Äänekosken kaupungin nuorisotoimeen. Tiedossa on joko työskentelyä kesäkahvilassa nuorisotalolla tai lasten vahtimista liikennepuistossa. Olisin ollut valmis lähes mihin tahansa työhön (puistopuolelle tai vanhainkotiin) mutta taas kävi niin hyvä tuuri, että pääsin työskentelemään nuorten pariin! Ensimmäinen kesätyöni oli nimittäin päiväkodissa. :) Lisäksi on uskomatonta, että juuri mä pääsin tähän paikkaan - nuorisopalveluihin otettiin 24 kesätyöntekijää, joista 20 oli ysiluokkalaisia. Siis meitä vanhempia otettiin vain neljä!! Voitteko kuvitella?

Esitin mahdollisimman pian pyynnön, että kuukauden työaika alkaisi heti kesäkuun alusta, jotta heinäkuu olisi sitten vapaata lomailua - ja voitaisiin katsella ulkomaan matkoja äidin kanssa. Vielä en tiedä kuinka tuo järjestyy mutta pidän peukkuja pystyssä... Ei mulla oikeastaan ollut muuta, halusin vain tulla jakamaan mun iloni tästä asiasta! Tästä tulee paras kesä ikinä. Toivottavasti sieltäkin löytyy hyviä uutisia saaneita! Ja te, jotka odotatte vielä – älkää luovuttako!

6 kommenttia:

 1. Todella hieno homma! :) Saat arvokasta työkokemusta ja opit uutta. :) Mukavaa kesää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle! Työkokemusta kysytään nykyään joka paikassa ja nuorilla sitä ei yleensä juuri ole jolloin paikka jää vain haaveeksi. Tämä on ihan älytön noidankehä!!

   Poista
 2. Onnea kesätyöpaikasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (: Kiitti paljon! Harmi vaan että osui just heinäkuulle.

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥