lauantai 25. huhtikuuta 2015

I CHOOSE TO BE HAPPY

Heissan kaikki!

Vaihteeksi tiedossa kuulumisten päivittämistä Instagramissa julkaistujen kuvien muodossa. Kevät on kulunut taas hirveällä vauhdilla - varmaan osittain koulun takia. Koulussa on ollut paljon kaikenlaista tekemistä mutta onneksi vapaa-aikaakin on löytynyt. Tiistaina ollaan menossa tyttöjen kanssa Kasmirin keikalle Kanneltaloon, täytyy vielä kysyä paikan päällä, jos kuvaaminen olisi sallittua... Toukokuussa käydään koulun kanssa katsomassa Slava! Kunnia -näytelmää Kansallisteatterissa ja sitten pääsenkin nauttimaan äidin kanssa Tero Saarisen Morphed-teoksesta. Ruokareseptejä on myös luvassa ja veljeni ylioppilasjuhlien suunnittelukin on käynnissä. Eli mielenkiintoinen toukokuu on edessä! :)

1) "Kesän" ensimmäisiä jäätelöitä :) Nämä Pirulon Watermelon-jäätelöt ovat saapuneet viimein  myös tänne Suomeen! Tykkään!

2) Kevät siivous ulottui vaatekomeroon asti - käyttämättömiksi jääneet vaatteet päätyivät kirpputorille ja uusille tuli tilaa.

3) Pääsiäisenä vierailtiin tuttujen luona ja nyt odotetaan malttamattomina uutisia kissanpennuista.

4) Uusia reseptejä pääsi testaukseen - maut ovat suuntautuneet Italiaan.

5) Viimeinen jakso alkoi ja jouduin takaisin koulun penkkiin... Enää viimeinen rutistus ennen kesälomaa ja sitten syyskuussa loput kirjoitukset niin olen vapaa!

6) Pääsiäisen pyhät kuluivat kotona ja kissan kanssa päivätorkkuja ottaen. :)

7) Kirpputorilta löytyi Piin elämä -pokkari, joka lähti heti lukuun!

8) Toinen kirpparisaalis: vaaleansinisiä KoKo-mukeja puoleen hintaan normaalista.

9) Kevään pakollinen selfie - ei huvittanut edes katsoa kameraan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥