tiistai 21. huhtikuuta 2015

HERNE–KATKARAPU BRUSCHETTAT


HERNE-KATKARAPU-BRUSCHETTAT (16 kpl)

1 vaalea patonki
½ dl oliiviöljyä

1 pss (200g) pakasteherneitä
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl hienonnettua minttua
½ limen raastettu kuori ja mehu
+ suolaa & mustapippuria

300g kuorittuja katkarapuja
½ limen mehu
1 valkosipulin kynsi pilkottuna
+ suolaa & mustapippuria
(herneen versoja)

1. Sulata katkaravut.
2. Kiehauta herneet, huuhtele kylmässä vedessä ja valuta kuiviksi.
3. Lisää kulhoon muiden ainesten joukkoon. Soseuta sauvasekoittimella.
4. Viipaloi patonki ja sivele palojen pintaan oliiviöljyä. Paista 225 asteessa kullanruskeiksi.
5. Valuta katkaravut ja anna marinoitua hetki limen mehu-valkosipuli-suola-pippuriseoksessa.
6. Levitä leiville hernetahnaa ja koristele katkaravuilla (ja herneenversoilla).

HUOM! Jättämällä katkaravut pois saat kasvissyöjälle sopivan bruschettan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥