maanantai 6. huhtikuuta 2015

HANKINTOJA & KOKO

Olen ehtinyt unelmoimaan jo hyvän aikaa omasta asunnosta ja säästötililläkin on jo ihan mukava summa odottamassa. Vielä kun saisi kesäksi töitä niin saisin lisää säästöön! Mulla ei ole siis edes mitään hajua, minne ajattelin hakea ensi kevään yhteishaussa mutta silti olen jo aloittanut oman astiaston ym. kotiin tarvittavien tavaroiden keräämistä! :D Eikös se ole ihan kätevää hankkia kaikkea pikkuhiljaa niin sitten ei ole sellaista pakkoa, että pitää löytää jotain äkkiä ennen muuttoa? Onpa ainakin valmiina odottamassa. Viime lauantaina käytiin Mikkelin Kenkäverossa, josta ostin pientä kivaa tulevaisuuden keittiötä varten. Niitä kuvatessani innostuin kuvaamaan aiempiakin hankintoja, joita tein mm. Iittalan myymälästä sekä kirpputorilta. Muutamat omat Muumimukitkin on otettu syrjään, jotta säilyvät ehjinä omaa asuntoa varten...

Miksi mä en vaan voisi jo saada omaa asuntoa, jonka saisin sisustaa, kuten itse haluan?? Toivottavasti en ole ainoa, joka on näin innokas muuttamaan kunnolla omilleen. ;)

 Ihanat tiskirätit ja suloinen kissa-pannulappu kotiutuivat lauantain reissulta Mikkelin Kenkäveroon.


Tämä hauska tarjoiluvati sopii täydellisesti pikkunaposteltaville, kuten pähkinöille ja juustolle. Siihen saa myös kätevästi esille erimakuisia hilloja vaikkapa brunssia varten! ;) Tämä oli tullut kotiin jonkun aikakauslehden tilaajalahjana ja kaappasinkin sen heti itselleni.


Iittalan myymälästä hankin viime vuoden aterinsetin hyvästä tarjouksesta! Neljät aterimet riittävät loistavasti ainakin vielä muutaman vuoden ajan... Myymälästä mukaan lähti myös kuusi kappaletta Kartio-laseja välivärissä, joten nekin olivat halpa ostos. Tykkään näistä paljon, sillä tuo väri on todella lähellä kirkasta mutta taittaa aivan himpun verran vihreään.


Ja lopuksi kaikkein paras: muutaman viikon takainen kirpputorilöytö! Löydettiin äidin kanssa kirpputorilta valkoiset KoKo-sarjan ruokalautaset täysin ehjinä ja hyvä kuntoisina. Tietenkin otettiin heti kaikki kuusi lautasta kyytiin eikä oltu uskoa todeksi, kun yhden lautasen hinta oli vain 7€! Varsinkin kun näitä myydään yhä kaupoissa 19,90€. Ette voi uskoa, kuinka tyytyväinen olin. :)

9 kommenttia:

 1. Uskomaton löytö nuo lautaset :O Siis what? Miten joku on voinut myydä noin halvalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin ihan samaa :D Joku on varmaan saanut nuo lahjaksi eikä oo sit tykännyt...

   Poista
 2. Voi vitsi mitä löytöjä, varsinkin noi lautaset! :ooo Ja mäkin haluan löytää jonkun tollasen söpön tarjoiluvadin!

  VastaaPoista
 3. Voi hitsit! Pitää kyllä ruveta katsomaan kirppareita uudella tavalla jos sieltä löytää tollasia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itsekään olisi arvannut mitä aarteita kirppareilta voi löytyä :) Pitäisi ehdottomasti käydä useammin!

   Poista
 4. Tosi kauniita juttuja ja älyttömän hyvä kirppislöytö! :P

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniita juttuja ja älyttömän hyvä kirppislöytö! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Olen kyllä niin tyytyväinen noihin lautasiin.

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥