sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

COLOR MASK –TEHOHOITO

Hei kaikki! Nyt vaihteeksi asiaa hiuksista! :)

Yksi lähes viikottain käyttämistäni hiustuotteista on KC Professionalin Color Mask -tehohoito. Tehohoito on tarkoitettu ylläpitämään ja syventämään värjättyjen hiusten väriä - mutta itselläni se sopii mainiosti sävyttämään tylsän vaaleita hiuksiani. Omissa hiuksissani on pieni vivahde punaista, joten käytän Color Maskin kuparin sävyistä tehohoitoa. Se tuo mukavasti eloisuutta hiuksiini, antamatta kuitenkin liian punaista väriä.


Color Mask -tehohoito sisältää muun muassa B5-provitamiinia ja erilaisia keratiinijohdannaisia, jotka korjaavat hiuksia tehokkaasti. Hiukset tuntuvat aina heti hoitokerran jälkeen huomattavasti pehmeämmiltä ja sileämmiltä. Hiukset myös näyttävät elinvoimaisilta ja kiiltäviltä. Eli täydellinen lopputulos!  Color Mask myös elvyttää auringon, meriveden sekä lämpö- ja värikäsittelyjen vahingoittamat hiukset.


Käytän Color Maskia hiusteni punertavan sävyn ylläpitoon viikoittain tai useammin (tällöin sekoitan tehohoitoa normaaliin hoitoaineeseen). Värin lopputuloksen voimakkuuteen vaikuttavat mm. hiusten huokoisuus, vaikutusaika ja tuotteen määrä. Eli mitä vaaleampaan pohjaan sävyä laitat, sitä voimakkaampi lopputulos on. Suosittelen käyttämään tehohoidon levittämiseen suojakäsineitä, sillä ainakin oma kuparin sävyinen hoitoaineeni värjää kädet!

2 kommenttia:

  1. Mullekin entisenä punapäänä tuli noi Color maskit varsin tutuiksi, ja pakko sanoa että ne on tosi hyviä värin ylläpitäjiä!
    http://littlebitofsara.blogspot.de/

    VastaaPoista
  2. Todellakin! :) Tosi kätevää, kun hiuksiin saa vähän sävyä muttei tarvii värjätä. Uskon että tää on parempi vaihtoehto mun hennoille hiuksille kun värjääminen arveluttaa aina.

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥