sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

ARJEN P(EL)ASTA(JA)



TOMAATTI-FETAPASTA (4:lle)

1 prk (~500g) tomaattimurskaa (mieluiten maustettua)
1 rs kirsikkatomaatteja
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
kaksi kourallista tuoretta pinaattia
½ pkt feta-juustoa
tuoretta basilikaa

+ spagettia tai muuta pastaa

1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota hetki öljyssä kuumalla pannulla.
2. Lisää kirsikkatomaatit ja pinaatit.
3. Lisää tomaattimurska. Lisää lopuksi feta sekä hienonnettu basilika.
4. Tarjoa keitetyn pastan kanssa.


 (Tässä kuvassa on vaan niin ihanat värit - ja lupaus, että luvassa on jotain tuoretta!)
Onko teillä jotain luottoreseptiä kun haluatte nopeasti ja helposti jotain hyvää ruokaa?

2 kommenttia:

  1. Pakko kokeilla, oon nimittäin surkea keittiössä ja avokki joutuu kärsimään :D Ehkä pitää kokeilla ensin näitä helppoja ohjeita. Tiina

    VastaaPoista
  2. Onnea kokeiluun, et kyllä voi olla onnistumatta! Niin helppo tää on :) Rohkeasti vain hellan ääreen, itsetehty voittaa eineksen 6-0 !

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥