tiistai 31. maaliskuuta 2015

A DAY WITH ME

7:04 Herään ensimmäisiin ääniin keittiöstä, joku on siis lähdössä. En kuitenkaan jaksa nousta, joten suljen silmät ja nukahdan uudelleen.

8:11 Havahdun seuraavan kerran vähän kahdeksan jälkeen mutta päätän jäädä vielä sänkyyn, soihan herätys vasta kymmeneltä. Avaan kuitenkin jo verhon, jotta päivänvalo pääsee sisään.

10:00 Kännykän herätys katkaisee uneni ja nousen lopultakin ylös. Heitän päälle rennot kotivaatteet - tänään en ole lähdössä minnekään. Kirjaan ensimmäiset kellonajat kännykän muistioon.


10:17 Mittaan verensokerit ja siirryn keittiöön etsimään aamiaista. En ole kovinkaan nälkäinen, joten tyydyn lautaselliseen hedelmiä ja lasiin vettä. Nappaan samalla kuvan instagramia varten.

10:42 Oon vihdoin saanut syötyä ja selattua aamun Hesarin. Nappaan vielä aamulääkkeet ja pistän insuliinit. Seuraavaksi suuntaan kylppäriin hammaspesulle ja päätän pitää meikittömän päivän.

11:05 Petaan sängyn ja tarkistan kännykästä viimeisimmät päivitykset instagramissa, Facebookissa sekä twitterissä. Samalla kurkkaan blogiin tulleet kommentit.


11:28 Lähden kauppaan, vaikka ulkona sataakin räntää. Ajattelen laittaa lounaaksi appelsiini-broileripastaa joten nappaan mukaan paketin broilerin fileesuikaleita.

11:45 Avaan koneen ja aloitan tämän postauksen kirjoittamista. Samalla selaan seuraamani blogit läpi uusien postauksien toivossa. Saan pari hyvää ideaa myöhempiä tekstejä varten ja kirjaan ne ylös.


12:41 Vatsa ilmoittaa nälästä, joten lopetan netin selaamisen ja lähden laittamaan ruokaa. Kuvaan ruoan resepti-postausta varten ja syön annokseni tyytyväisenä.

13:30 Palaan takaisin koneelle ja tarkistan sähköpostini. Ei vieläkään mitään viestiä mahdollisista kesätöistä. Turhaudun ja eksyn seuraavien kahden tunnin ajaksi katsomaan PewDiePien videoita.

16:26 Puen päälle ja lähden kohti Makuunia, jossa sovin tapaavani kummitätini. Valitaan kaksi leffaa: Muumit Rivieralla sekä American Hustle ja suunnataan kaupan kautta kummitädille.


17:44 Aloitetaan ruoanlaittaminen ja saadaan nopeasti lämmin ruoka eteen. Otetaan lautaset mukaan olohuoneeseen ja laitetaan Muumi-leffa pyörimään. (Oli muuten älyttömän hyvä!) Syödään hiljaisuuden vallitessa. Elokuvan loputtua vaihdetaan American Hustleen.

22:03 Elokuva loppuu ja lähden takaisin kotiin. Ulkona on yhä kamala loskakeli ja taivaalta sataa räntää, joten hyppään ratikkaan yhden pysäkin välin ajaksi.

23.04 Viimeistelen tämän postauksen tekstit, muokkaan ja lisään kuvat.  Jään vielä hetkeksi koneelle muokkaaman loput päivän kuvista ja kirjoittelemaan pari luonnosta valmiiksi. :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva ja vähän erilainen postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että pidit ja kiitos kun kävit jättämässä kysymyksiä Q&A-postausta varten! :)

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥