perjantai 20. maaliskuuta 2015

THE HUNTING PARTY TOUR @ HIMOS


Yleensä ihmiset yllättyvät saadessaan tietää, että lempibändini on amerikkalainen Linkin Park. Musiikkimakuni vaihtelee todella paljon mutta Linkin Parkin musiikki on pysynyt aina menossa mukana. Ensimmäinen muistoni bändistä on ala-asteen levyraadista, joskus viidennellä luokalla, jonne valitsin soitettavaksi What I've Done -biisin... Ainakin tunnistin jo aikaisin hyvän musiikin. :)

Helmikuussa huomasin, että bändi saapuu The Hunting Party -kiertueensa kanssa Suomeen, Jämsään. Jämsään ei ole hirvittävän pitkä matka kotoa, joten kauaa en miettinyt kunnes julistin ostavani lipun keikalle. Tuumasta toimeen ja sinne meni loput joululahjarahat... Nyt odottelen kärsimättömänä elokuun 31. päivää - juuri kun ensin sain päivien laskemisen lopetettua Rock the Ballet -esitystä varten! Sitähän tämä elämä on jatkuvaa odottelua, vai mitä?


Löytyykö sieltä muita lipun omistavia? Millaiset fiilikset teillä on? Jos näette mua keikalla tulkaa ihmeessä moikkaamaan! :)

6 kommenttia:

 1. Miten oon voinu missata tän??

  VastaaPoista
 2. Paljon liput maksaa? Mä niin haluisin tonne mutta tuskin on varaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öööh... Jotain 80-85€ noi perusliput. :) Ja keilkahan on siis ikärajaton!

   Poista
 3. Tulossa!! Oston lipun heti kun ne tuli myyntiin :D En vaan tiedä miten oikein pääsen Jämsään ja koulussakin pitäisi olla ;) Äiti ja iskä ei tykkää mutta tuonne on ihan pakko mennä kun viime kerrasta on jo viisi vuotta eikä tiedä millon ne tulee taas jos ees tulee D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :D En edes tiedä saanko hommattua jonkun messiin mutta lippu oli pakko hankkia mahdollisimman aikaisin etten vaan jää ilman! Ja onhan se kyytikin vielä saatava. Kulkeekohan bussit miten?? ;D

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥