tiistai 17. maaliskuuta 2015

HONEYMANIA BODY SCRUB (TBS)


Hei!

Ajattelin tulla kertomaan hieman tästä laivalta ostamastani the Body Shopin vartalokuorinnasta. Mun iho on aina ollut kuiva ja varsinkin säärten iho hilseilee erittäin paljon. Pelkkä kosteusvoide ei yksinään auta, sillä se jää kerrokseksi kuolleen ihosolukon päälle - eikä siis pääse imeytymään kunnolla. Olin juuri käyttänyt loppuun vanhan kuorinta-aineeni(ostettu jostain markkinoita ) eikä mulla ollut siis hajuakaan mistä lähtisin etsimään uutta. Sattumalta laivalla oli näitä Honeymania-tuotteita, joiden joukosta löytyi tämä kuorinta.

Mikä? // Miten käytetään?

Tämä The Body Shopin vartalokuorinta sisältää kuorivan suolan ja ihoa hoitavan hunajan lisäksi mehiläisvahaa, joka muodostaa iholle kalvon, joka ehkäisee kosteuden haihtumista. Kuorinnassa on myös luontaista voipuunvoita, joka suojaa ja hoitaa ihoa. Lisäksi kuorinnassa on syötävän suloinen tuoksu! (Kuorintoja löytyy myös eri tuoksuisina.)
Hiero pyörivin liikkein iholle ja huuhtele pois lämpimällä vedellä. Levitä halutessasi vielä kosteusvoidetta (imeytyy paremmin).


Miksi käyttää vartalokuorintaa?

- poistaa kuollutta ihosolukkoa
- parantaa pintaverenkiertoa
- jättää ihon pehmeäksi ja siloiseksi
- säännöllisesti käytettynä parantaa ihon väriä ja kiinteyttää ihoa

Mitä mieltä olen?

Olen käyttänyt kuorintaa kahdesti viikossa ja säärieni ihon kunto on parantanut huomattavasti. :) Oli ihanaa huomata, että kun vedin trikoita pois jalasta niin ilmaan ei pöllähtänyt sellaista hirveää "kuollut ihosolupilveä"! Aion ehdottomasti jatkaa kuorinnan käyttämistä ja toivon, että tuo ihon sävyn paraneminen olisi totta. Mun jalat kun näyttää koko ajan siltä kuin ne olisi kananlihalla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥