sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

WHAT'S UP LATELY?

Hei taas ja ihastuttavaa sunnuntaita! Luvassa olisi pitkästä aikaa ihan normaali kuulumisten päivittäminen. :) Huomenna alkavat viimein ylioppilaskirjoitukset, onneksi en ole kirjoittamassa vielä äidinkieltä... Mutta onnea kaikille teille, joiden koitos alkaa! Perjantaina sovittiin kaverin kanssa pieni "lukupiiri" ja oli todella mukavaa. Näiden kirjoitusten takia ei oikein tule lähdettyä mihinkään tai nähtyä ketään, joten se oli toivottua vaihtelua!
 Mulla alkaa itseasiassa olla jo vähän varmempi olo lukemisen kannalta - ja onhan tässä vielä viisi päivää aikaa ennen kuin istuudun siihen pulpettiin. Äidinkielen esseen (hyvin myöhässä olevan) sain kirjoitettua valmiiksi tänään ja olo on mahtava! Sekin vaan meinasi jäädä tekemättä.
Innostuin myös kokeilemaan mukikakkujen tekemistä mikrossa ja tykkäsin! Kiinnostaisiko resepti? Eli tällä hetkellä fiilikset on ihan jees ja elämä pyörii normaaliin tapaan.

// Hello again! I came here just to tell how my week has been. My friend came over and we read together for our matriculation exams. It was pretty nice to see someone. The reading really takes its time and kills your social life! :D I also finnished my essay and baked some chocolate cakes in microwave (?). I'm feeling okey, little bit panic in the air but still fine... And the world keeps turning.
Huomenna on muuten tulossa vielä viimeiset tärpit yo-kokeita varten, käykää kurkkaamassa! ;)6 kommenttia:

 1. Ehdottomasti resepti tänne! Oon nähnyt niistä kuvia instassa ja haluun kokeilla kans!! :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Kaikki makea on niin hyvää ja jos sen voi tehdä muutamassa minuutissa mikrossa niin aina vain parempi! :D :D

   Poista
  2. Mikro on kyllä tosi kätevä ;)

   Poista
 2. Kiiviä ja vesimelonia, nam!

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥