tiistai 10. maaliskuuta 2015

HELMIKUUN SUOSIKIT ♥


EF 50mm f/1.8 II -OBJEKTIIVI

Tähän tottuminen kesti jonkin aikaa - ainakin sen kaivatun zoomin puuttumiseen. Tuntui todella oudolta, kun jouduin esimerkiksi nousemaan pöydästä, kun yritin ottaa kuvaa ruoka-annoksestani! :D Olen kuitenkin 100%:sti tyytyväinen tähän hankintaan. Kuvat ovat huomattavasti valoisampia ja olen oppinut kuvailemaan ilman automaattista tarkennusta. On ihanaa, kun voi itse säätää, minkä alueen haluaa tarkentaa kuvassa ja mikä saa jäädä sumeammaksi.


(BLOGISSA) RUOKAAN PANOSTAMINEN

Olen unelmoinut jo kauan aikaa ruokablogin perustamisesta. Saisin keskittyä herkullisten ruokien valmistamiseen ja ihanien reseptien jakamiseen. En kuitenkaan ole valmis hylkäämään kokonaan tätä rakasta lifestyle-blogiani... Päätin siis jo tammikuussa, että en ota erikseen stressiä siitä, että blogiin ilmestyy liikaa ruokajuttuja - ovathan ne juuri niitä asioita, joita rakastan. Tämä on minun blogini ja saan tehdä tästä juuri sellaisen kuin haluan. Jos haluan panostaa enemmän ruokaan niin sitten panostan enemmän ruokaan. Haters gonna hate. :D


VEDEN JUOMINEN (+ varsinkin erilaiset "tuunatut" vedet)

Veden juominen on ollut viime aikoina paljon esillä niin lehdissä kuin täällä blogien ihmemaassakin. Eikä ihme, sillä yhäkin liian moni juo aivan liian vähän. Ihmisen tulisi juoda normaalisti 1-1,5 litraa/päivä. Itselläni vettä kuluu kiitettävästi, sillä olen opetellut juomaan tarpeellisen määrän päivän mittaan. Tavallista hanavettä voi tuunata kivemmaksi lisäämällä siihen hiukan maustettua kivennäisvettä tai marjoja pakkasesta. Aamu alkaa täydellisesti lasillisella kylmää vettä, joka on saanut makua sitruunaviipaleesta.


TENNARIT, VANS

Tuurista tarjouksesta löydetyt mustat Vansin tennarit odottavat jo ensimmäisiä kunnon kevätkelejä ulko-oven edessä. En malta odottaa, että saan laittaa nämä jalkaan kouluun lähtiessä. Oon etsinyt jo kauan täydellisiä kesätennareita ja oon ollut kahden (Conversen ja Vansin) välillä. Nyt kuitenkin uskon löytäneeni seuraavan kevään ja kesän suosikkikengät! Toivottavasti aurinko paistaa ja kuivattaa kadut mahdollisimman pian...


VANILJA-SUKLAAMURU SKYR

Nimi taitaakin kertoa kaiken olennaisen! ;) En voi käsittää, kuinka en ollut aiemmin kuullut tämän herkun olemassa olosta. Suklaapalat tuovat mukavasti pientä makeutta muuten sopivan happamaan rahkaan. Tykkään Skyr-rahkoista muutenkin, sillä niissä on älyttömän vähän hiilihydraatteja mutta kuitenkin kunnon määrä proteiinia. Mun lempparimakuihin kuuluvat ehdottomasti veriappelsiini sekä päärynä. Ja nyt tämä uutukainen tuttavuus! Miten kukaan ei ole jo aiemmin tajunnut lisätä rahkaan suklaata?


ANNIKA O. -BLOGI

Löysin Annikan blogin ihan sattumalta joululomalla ja olen seurannut sitä siitä hetkestä lähtien! Blogista onkin tullut yksi mun suosikeista ja se löytyy sekä koneen että kännykän suosikkipalkeista. :) Blogin postaukset ovat monipuolisia ja saavat aina hyvälle mielelle. Kuvat ovat isoja ja laadukkaita ja itse Annika vaikuttaa ihan huipputyypiltä. Eikä se, että tuollainen pieni karvainen söpöläinen kuin Luka roikkuu mukana, ole yhtään pahitteeksi... Blogiin pääset tästä linkistä --> annika-o.

2 kommenttia:

  1. Mistä toi objektiivi on ja paljon maksoi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gigantista, oli alennusten jälkeen 99€ <3 :)

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥