keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

FETA–PINAATTIPASTA (STEP–BY–STEP)


FETA-PINAATTIPASTA (2:lle)

½ sipuli
1-2 valkosipulinkynttä
1 pss pakastepinaattia
½ pkt feta-juustoa
noin 1 dl ruokakermaa
+ Maizena vaaleaa suurustetta
+basilikaa (mausteena)
Kuori ja kuutioi sipuli sekä valkosipulinkynnet. / Kuullota hetki öljyssä ja lisää joukkoon jäinen pakastepinaatti. Mausta basilikalla.
Paloittele feta pieniksi kuutioiksi ja lisää pannulle. / Kaada mukaan vielä kerma ja sekoittele kunnes feta on lähes kokonaan sulanut. Lisää suurustetta ja anna kiehahtaa.
Tarjoa keitetyn pastan kanssa ja koristele halutessasi tuoreella basilikalla!

6 kommenttia:

  1. Pakko kokeilla! :) Pinaatti ja feta on täydellinen yhdistelmä.

    VastaaPoista
  2. Miten saat sun kuvista näin valoisia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan kuvata aina päivänvalossa jotta valaistus olisi mahdollisimman luonnollinen, lisäksi mulla on käytössä 50mm objektiivi joka lisää valoisuutta. Lopuksi muokkaan kuvat Picasalla.

      Poista
  3. Lisää kasvisruokaohjeita, pliis! :D

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥