sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

FAVOURITE VLOGGERS ATM X 3

Nautinnollista sunnuntai iltapäivää! Ainakin ne, joilla kirjoitukset ovat ohi tai vasta ensi vuonna ovat voineet hengähtää, vai kuinka? Itse olen kamppaillut laiskuuden kanssa ja lukenut urheasti viimeiset ruotsin kieliopin kertaukset. :) Englannin kokeeseen lukiessani hairahdin lukemissuunnitelmasta pahan kerran - tarkoitus oli käydä tarkistamassa muutama oikeasti tärkeä asia koneelta ja jotenkin päädyin katsomaan PewDiePie:n videoita YouTubeen. Ei hyvä, ei todellakaan...

pewds edgar vlogger bro fist
Oh my, PewDiePie... En oikeastaan keksi oikeita sanoja kuvailemaan tätä tyyppiä! (And look at that face!) :D Siis kerta kaikkiaan paras vloggaaja maan päällä. Pewds on hauska ja saa mut aina nauramaan vedet silmissä. God. Oikeassa alakulmassa muuten Edgar. :) Jos ette ole aiemmin katsoneet tän tyypin videoita niin nyt heti YouTubeen katsomaan. En osaa selittää yhtään paremmin. BRO FIST EVERYONE!
miisanblogi miisa vlogger vloggaaja
Miisan "Mmiisas-vlogia" ja "Even Angels will fall -blogia" olen seuraillut puolittain aktiivisesti. Jokaista videota en jaksa katsoa mutta usein aiheet koskettaa juuri ikäisiäni nuoria, joten ne pitää tietenkin katsoa. Yleensä videoiden aiheet liittyy ihan arkeen ja perusasioihin.
vlogger vloggaaja janne naakka
NaaG - eli Janne kirjoittaa vloggaamisen ohella myös tavallista blogia, jota luin oikeastaan aika kauan aikaa kunnes tajusin kurkata myös Youtuben ihmeellisen maailmaan. Janne on ihanan aito tyyppi, joka uskaltaa olla rohkeasti erilainen ja se näkyy videoissa. Videot ovat aina täynnä iloisuutta ja energiaa! Ihan parasta katseltavaa väsyttävän koulupäivän jälkeen. :)

6 kommenttia:

 1. Tää postaus oli kyllä mielenkiintonen!! :) Oon kans kattonu Jannen ja Miisan videoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit! Aattelin keksiä jotain muuta kun nyt on näkynyt paljon noita ig-seuraaja postauksia. :)

   Poista
 2. Tykkään myös katto Miisan vlogeja! Musta tuntuu et sen blogi on vähän lopahtanut Youtube kanavan jälkeen, mutta onhan se ihan ymmärrettävää :D Vie tosi paljon aikaa kaikki editointi ja kuvaaminen!

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en voi edes kuvitella kuinka paljon työtä yhdessä videossa on jos yksi normaali blogipostauskin voi viedä päiviä... :D Enkä muuten ole koskaan editoinut videota.

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥