keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

ESPRESSO HOUSE (TUKHOLMA) ♥


Sain käytyä läpi loput Tukholman kuvat ja halusin palata vielä kerran takaisin loma tunnelmaan näiden Espresso Housessa otettujen kuvien merkeissä. Mulla on edessä on viimeiset viikot ruotsin ja englannin sanastoa ja kielioppia sekä matematiikan kertauslaskuja... (God, give me strength to study!)

Oon jo ihan paniikissa kaikista muistettavista asioista. Mutta takaisin asiaan! Eli Espresso House on kahvilaketju, joka toimii Ruotsissa ja Norjassa. Kävin siellä ensimmäisen kerran viime syksyllä ollessani vierailemassa luokkani kanssa ruotsalaisessa tanssilukiossa. Ruotsalaiset vaihtarimme veivät meidät kyseiseen kahvilaan ja tykästyin paikkaan heti! Valikoimissa oli kaikenlaisia makeita leivoksia, suolaisia voileipiä, salaatteja ja kylmiä ja lämpimiä juomia. Paikka oli sisustettu viihtyisästi ja viivyimme pitkälle iltaan juomiemme ääressä. :)


Enkä muistanut väärin! Tällä kertaa kävimme äidin kanssa aamiaisella T-Centralin vieressä sijaitsevassa Espresso Housen kahvilassa, jonka sisustus muistutti paljon viime kerran kahvilan sisustusta. Söimme molemmat kvinoa-kanasalaatin, joka maistui täydelliseltä... Espresso House on ehdottomasti yksi lempikahviloistani ja se on todellakin kokeilun arvoinen, jos liikut Tukholman keskustassa! Ketjun kahviloita löytyy varmaan melkein kymmenen(?) pelkästään keskustan alueelta.


// Onko Espresso House sulle jo tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥