maanantai 30. maaliskuuta 2015

HUHTIKUUN LEFFAT


Fast & Furious 7  Ensi-ilta 1.4.

Tätä ollaan odotettu! Viimeinen Fast & Furious -elokuva, jossa näemme vielä Paul Walkerin. Elokuvassa edellisen osan pahiksen, Shaw:n isoveli on tullut kostamaan porukalle ja he huomaavat olevansa parhaimpien palkkatappajien jahtaamia. Mun elokuva maku on ollut aina enemmän poikien tapainen, siis toimintaa ja jännitystä. :) Fast & Furious on yksi parhaista leffasarjoista, joita tiedän ja olenkin katsonut kaikki osat pariinkin kertaan. Vin Diesel on muutenkin yksi lempinäyttelijöistäni!


Into the Woods  Ensi-ilta 1.4.

Yksi kiinnostava uutuuselokuva tälle keväälle on Disneyn musikaalielokuva Into the Woods. Kuulitte oikein musikaalielokuva. Yleensä en välitä musikaaleista mutta kun kyseessä on perinteisiä tarinoita (Tuhkimo, Punahilkka, Jaakko ja pavunvarsi, Tähkäpää...) yhdistelevä tarina, jossa on mukana Meryl Streep - on pakko sanoa, että kiinnostukseni heräsi. Meryl Streep on loistava Mamma Mia:ssa ja oli kai ehdolla Oscareissa tämän elokuvan roolisuorituksestaan, joten uskon, että elokuva on todellakin katsomisen arvoinen. Ja Johnny Depp suden roolissa on pakko nähdä! Tämä voisi olla sellainen elokuva, jonka äitikin voisi tulla katsomaan - meillä kun on niin erilaiset maut elokuvien suhteen... Olisi mukavaa käydä välillä kahdestaan elokuvissa.


Kapinallinen (Outolintu #2) Ensi-ilta 10.4.

Tris ja Neljä pakoilevat Terävien johtajaa ja yrittävät samalla mitä suojellakseen Trisin perhe kuoli ja miksi divergenttejä oikein jahdataan. Etsiessään totuutta menneisyydestään he saavat selville jotain uskomatonta maailmansa tulevaisuudesta. Olen odottanut Outolintu-sarjan toista osaa jo kauan aikaa ja nyt minua hieman arveluttaa mennä katsomaan elokuva. Pidin kirjasta paljon mutta trailerin perusteella elokuva on ottanut jonkin verran vapauksia ja muokannut tarinaa... Enkä tiedä pidänkö siitä suunnasta, jonne elokuva on menossa. Mutta eiköhän tämä silti ole pakko käydä katsomassa, vaika pelkästään Neljän takia? ;)


Avengers: Age of Ultron  Ensi-ilta 22.4.

S.H.I.E.L.D. on tuhoutunut ja Kostajatkin tarvitsevat lepoa, joten Tony Stark suunnittelee tekoälyn suojelemaan rauhaa. Ultron näkee kuitenkin ihmiskunnan uhkana maailmalle ja päättä tuhota kaikki. Iron Man, Kapteeni Amerikka, Hulk, Thor, Haukansilmä, Musta Leski ja Fury yhdistävät voimansa pysäyttääkseen Ultronin ennen kuin se tuhoaa ihmiskunnan. Olen aina rakastanut MARVEL:in elokuvia vaikka en luekaan sarjakuvia. X-men:it, Avenger:it, Iron Man:it, Thor:it ym. on nähty ja odotan aina innolla milloin seuraava elokuva ilmestyy (tai joku vanhempi tulee televisiosta!). Olin nähnyt ensimmäisen trailerin jo joskus keväällä(?) mutta jotenkin unohtanut koko jutun. Voitte kuvitella kuinka innoissani olin kun näin sen elokuvissa alkutrailerien joukossa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥