maanantai 16. maaliskuuta 2015

ELÄMÄNI ABC...

Anna on mun paras ystävä ja ollaan tunnettu päiväkodin ensimmäisistä päivistä asti! On oikeastaan ihme kuinka samanlaisia ja samalla erilaisia voidaan ollakaan... :D Mutta Anna on se joka tuntee mut paremmin kuin kukaan.
Bloggaaminen = elämäni. Tarvitseeko tuohon lisätä muuta?
CORE-treeni on tämän hetken suosikki treeni, sillä olen päättänyt saada mun litteän vatsan takaisin. Sitten on ihanaa maata auringossa bikineissä eikä tarvitse tuntea oloaan epämukavaksi. Ja onhan ne lihakset aina tarpeen!
Diabetes kulkee aina mun mukana, joten olen jo alkanut hyväksyä asian...
Eläimet on olleet aina suuri osa mun elämää ja nyt kun meillä on enää yksi kissa koti tuntuu älyttömän tyhjältä ja autiolta.

Fruitiella herkuttelen, jos tekee mieli jotain makeaa. En tykkää niin paljon jogurttipohjaisista smoothieista, joten fruitie on mun valinta!
Grimm on yksi monista sarjoista, joihin olen koukussa! :)
Hedelmät on oikeita vitamiinipommeja ja oon koittanut lisätä niitä vielä enemmän ruokavaliooni.
Italia kuuluu lempimatkakohteisiini ja haluaisin kovasti päästä käymään jossain ihan Etelä-Italiassa sekä tietenkin Toscanassa...
Jatko-opinnot mietityttävät vieläkin, en ole 100% varma onko sisustusarkkitehdin opinnot mua varten vai mitä oikein haluan tulevaisuudessa tehdä.

Kirjat ovat mahtava keino paeta arkea ja kuluttaa aikaa mm. bussissa. Oon lukenut aina paljon ja olisi ihanaa löytää lisää aikaa parhaalle harrastukselle.
Lenkkeily alkaa taas kunhan juoksureitti on sulanut ja kuivunut. Olenkin jo kaivannut iltapäivän lenkkejä musiikkia kuunnellen!
Matkustaminen houkuttelisi ihan kamalasti. Kuinka mahtavaa olisi jos vaan voisi kerätä tavarat kasaan ja lähteä reissaamaan Amerikkaan, Aasiaan tai Australiaan?
Nuoruus on mulle outo juttu. Olen aina odottanut, että "kasvan aikuiseksi" mutta jotenkin en ole kiinnostunut nuorison normaaleista tekemisistä. En tunne tarvetta kokeilla eri asioita vain koska yolo tms.
Oma asunto on tällä hetkellä vielä kaukainen unelma mutta se ei ole estänyt mua keräämästä ja ostamasta astioita valmiiksi! ;)

Perhe on mulle erittäin tärkeä ja olen todella onnekas, kun mulla on kaksi perhettä!
Quinoa (eli kvinoa) pääsee usein pääainekseksi lounassalaattiin ja oon oppinut tykkäämään siitä. Kvinoassa on reilusti kuitua ja proteiinia ja lisäksi se on gluteenitonta.
Ruoanlaittaminen ja leipominen ovat parhain tapa käyttää vapaa-aikaa. Uusien reseptien kokeilu on loistavaa ajanvietettä ja reseptit päätyvät usein tänne blogin puolelle jaettaviksi.
SIBIS = rakas lukioni, joka on kuulunut elämääni pian kolmen vuoden ajan.
Tanssiminen on rakas harrastukseni ja intohimoni. En löydä sanoja kuvaamaan sitä tunnetta kun tanssiin pääsee kunnolla "sisälle" ja antaa kaikkensa...
Unelmat kuuluu jokaisen elämään, niin munkin. Osa on pienempiä mutta toiset melkein pelottavia.

Vaatteet, niitä riittää. Onneksi olen saanut vähennettyä shoppailua ja oma tyylikin alkaa hahmottua, jolloin turhilta ostoksilta vältytään..
We heart it -sivustoa tulee selattua aika usein. Siellä on vaan niin ihania kuvia, joista saa paljon ideoita ja inspiraatiota! Yksi lempinettisivuista, ehdottomasti!
Xylitol - eli purukumi. Oliko edes yllättävä valinta x-kirjaimen kohdalle?
Ylioppilastutkinto on pian suoritettu ja sitten elämä onkin taas avoinna. Mitä seuraavaksi?
Äiti - elämäni tärkein henkilö, joka jaksaa aina huolehtia ja tukea. Elämäni peruskallio. ♥
Ötökät inhottavat ja saavat aikaan kiljuntaa. Varsinkin hämähäkit... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥