torstai 26. helmikuuta 2015

VANS – OFF THE WALL

Moikka! :)
Oon niin täynnä energiaa ja loma on sujunut todella hyvin. Ihanaa, kun aurinko paistaa ja ulkona on vähän lämpimämpi! Oon ehtinyt pitää hauskaa, nähdä kavereita, katsoa Beauty & the Beastin ekan tuotantokauden, viettää aikaa äidin kanssa, käydä parturissa ja paljon muuta. Äidillä alkoi torstaina loma, joten lähdettiin kahdestaan käymään Tuurissa katsomassa, jos löytyisi jotain mukavaa. Äiti löysi vihdoin uudet talvisaappaat ja mä onnistuin nappaamaan itselleni mustat (ihan perus) Vansin tennarit! Myyjä sanoi, että mulla oli tuuria, sillä tennarit oli saapuneet edellisenä päivänä. Hintaa alennuksen jälkeen näille jäi 49,95€. Kuinka odotankaan jo kesää! Tai no - sitä, että jalkakäytävät on kunnolla kuivat... ;)
 Onko teillä käytössä Vansin tennareita? Mitä tykkäätte? Itse oon kuullut näistä paljon hyvää ja nämä yksilöt tuntuivat hyviltä jalassa. Eikä tuo parin sentin "pituuden lisäys" haittaa näin lyhyttä. :D

4 kommenttia:

 1. Vanssit on tosi kivan näköset, mäkin haluaisin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin haikailin näiden perään kauan aikaa kunnes ne oli pakko napata tuolla tarjouksella! :) Näyttää siltä, että nämä pääsevät jo heti ensi viikolla jalkaan. En malttaisi odottaa! :D Toivottavasti löydät itellesikin kivan parin, kannattaa seurata tarjouksia ja nettikauppoja!

   Poista
 2. Massakengät U_U

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥