torstai 12. helmikuuta 2015

TAMMIKUUN SUOSIKIT ♥

Kylläpä aika osaakin kulua  nopeasti! Tuntuu, että vuosi vaihtui vasta hetki sitten ja nyt ollaan jo melkein helmikuun puolivälissä. Varmaan kaikki stressi ylioppilaskuunteluista teki oman osansa tässä päivien katoamisessa - mutta sekin on onneksi vihdoin ohi. Tunteet ovat hieman kahdenlaiset, toisaalta tuntuu, että tein parhaani mutta muutama kohta jäi inhottavasti kaihertamaan mieltä. No jätetään ylioppilaskokeiden miettiminen ainakin vähäksi aikaa ja keskitytään asioihin, jotka nousi suosikit-listalle tammikuun aikana! :)

Kuukauden ALE-ostos/ sisustus-löytö: Meikkiteline, Jysk 
Nähtyäni Saijan blogissa kätevän meikkien järjestelytelineen innostuin etsimään itsellenikin samanlaista. Katselin kauan Nellyltä löytyvää yksilöä mutta hinta (n.20€+postikulut) tuntuivat turhan korkeilta vain yhden tuotteen tähden. Siispä kun huomasin Jyskiltä löytyvän samantyylisiä meikkitelineitä mutta paljon halvemmalla lähdin heti lähimpään liikkeeseen hakemaan omaani. Valitettavasti heräsin asiaan liian myöhään - telineet olivat jo alennusmyynnissä eikä yhtäkään ollut jäljellä Helsingin seudulla! Onnistuin lopulta varaamaan viimeisen kotoa Äänekoskelta löytyvän yksilön, jonka äiti kävi lopulta noutamassa. Hinnaksi tälle jäi vain 4€, mikä on ehkä paras alennusmyynneistä tekemäni löytö. :) Tarkemman esittelyn löydät täältä!

Kuukauden hiustuote: "Puhelinlanka"-hiuslenkit, Invisibobble 
Muoviset hiuslenkit, jotka lupaavat kohdella hiuksia normaaleja hellävaraisemmin. Omat hiukseni ovat todella ohuet ja katkeavat helposti, joten näistä on mielestäni ollut apua. Tarkemman esittelyn ja lisää käyttökokemuksesta löydät toissa viikolla ilmestyneestä postauksesta! Kyseisen esittelypostauksen löydät täältä.http://lav-eat.blogspot.fi/
 Kuukauden blogi: Lav-eat -ruokablogi
Tämä on ihan ylivertaisesti yksi mun lempiblogeista - ja ehkäpä suosikki ruoanlaittoblogeista! Blogista löytyy ohjeita todella monipuolisesti, etsit sitten ohjeita leivontaan, kasvis- tai liharuokiin tai vaikka suolaisiin naposteltaviin. :) Blogin ulkoasu on yksinkertainen, kuvat upeita ja reseptien etsiminen on tehty erittäin helpoksi. Ja mikä parasta itse reseptit sisältävät usein jonkun ihanan uuden idean, mikä tuo jotain perinteiseen ruokaan. Blogiin pääset klikkaamalla ylläolevaa kuvaa! Esimerkiksi aiemmin julkaistun pinaatti-lohipastan alkuperäinen ohje on löydetty täältä.

Kuukauden kosmetiikka: Hurraw!-huulivoide

Jouluna saamani Hurraw!-huulivoide on todellakin lunastanut paikkansa niin meikkipussista, penaalista kuin mun sydämestä. Tammikuussa ilmestyneessä postauksessa vertailin Hurraw!n huulivoidetta Maybellinen Dr. Rescue:en. Lue täältä mitä mieltä olin tuotteesta silloin ja kumpi huulivoide miellytti silloin enemmän! ;)

Kuukauden vaate: Villakangastakki, H&M (kirpputori)
Kirpputorilta löydetty H&M:n armeijahenkinen villakangastakki on ollut käytössä jo jonkin verran (kun säät ovat sallineet). Takkia on selvästi käytetty vain muutaman kerran ja se on erittäin hyvässä kunnossa. :) Yllätyin siis aika lailla, kun bongasimme sen kirpputorin rekistä! Ainoa miinus on, että takista on pudonnut yksi nappi (sillä varanappi on otettu käyttöön) mutta edellinen omistaja on sentään nähnyt vaivaa ja ommellut muut napit uudelleen kiinni varmistukseksi. Kevään saapuessa ja ilmojen lämmetessä tätä tulee käytettyä ehdottomasti vieläkin enemmän!

Kuukauden kirja: Paper towns, John Green
Luin John Greenin Paper towns -kirjan  harjoitellessani englannin kirjoituksiin ja tykkäsin siitä kovasti. Suosittelen siis ehdottomasti lukemaan kyseisen pokkarin! Jos tuntuu, ettei englanti suju vielä tarpeeksi hyvin, voit odotella suomennoksen ilmestymistä - siinä tuskin kestää kovin kauaa. :) Kirja kertoo tarinan Quentinista ja Margosta, johon Q on päättömän rakastunut. Eräänä päivänä Margo ei ilmestykään kouluun ja Quentin ryhtyy seuraamaan vihjeitä löytääkseen tytön. Lopulta kaikki johtaa kysymykseen: Kuka on oikea Margo?

Kokeilin tällä kertaa tehdä "Kuukauden suosikit" hieman eri tavalla. Mitä piditte? Jatkanko samaan malliin vai palataanko takaisin vanhaan ja perinteiseen? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥