sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Sitruunainen lohi-pinaattipasta


 LOHI-PINAATTIPASTA (2:lle)

1 pkt lohisuikaleita marinadissa (hunaja/crème fraîche)
½ pss (á 150g)  pakastepinaattia
1 prk (150g) ranskankermaa
(tilliä tai ruohosipulia)
sitruunamehua
Maizena vaaleaa suurustetta
 + spagettia

1. Aloita paistamalla kalat kypsäksi. Laita spagetti valmistumaan toiselle levylle, sillä kastike on erittäin nopea valmistaa!
2. Lisää lohen sekaan pinaatti, crème fraîche ja halutessasi tilli. Sekoita ja anna kiehua hiljalleen kunnes pinaattipalat ovat sulaneet.
3. Lisää kastikkeeseen vielä sitruunamehua. (Itse lisään sitä reilusti.) Jos kastike vaikuttaa liian ohuelta voit lisätä siihen hieman vaaleaa suurustetta, jotta kastike paksuuntuu.
4. Tarjoa keitetyn pastan kanssa. :) Tästä tuli heti ensimmäisen kerran jälkeen mun lempipastakastike! Voittaa jopa perinteisen bolognesen 1-0. Ohje on (hieman muokattu) alun perin lav-eat-blogin Lohi-pinaattipastaohjeesta.

2 kommenttia:

  1. Tää näyttää todella hyvältä! En syö ollenkaan lihaa, joten pastan kanssa syön yleensä pinaatti-fetakastiketta. Olisi kiva saada jotain vaihtelua siihen joten tätä voisi kokeilla... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! ;) Pinaatti-fetakastike maistuu myös tällä puolella näyttöä. :)

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥