lauantai 7. helmikuuta 2015

Muutoksia (?)

Aktiiviset seuraavat varmasti huomasivatkin, että blogin ulkonäkö muuttui taas kerran vähän aikaa sitten. Kyllästyn helposti asioihin ja tykkään kehittää niitä uusiin suuntiin. Ja sama pätee tähän blogiin. Uuden vuoden alettua vanha ulkoasu ei tuntunut enää sopivalta eikä väliaikainen bannerikaan lopulta saanut jäädä. Kaipasin blogiin lisää valoisuutta (onhan kevät jo tulossa) mutten halunnut liikaa väriäkään. Blogin yksinkertainen puhtaanvalkoinen tausta tuntuu raikkaalta, vaikka aluksi pelkäsin sen näyttävän ihan mitäänsanomattomalta. Uuden objektiivin (ja kuvanmuokkauksen) avulla kuvatkin ovat entistä valoisampia ja koko blogi tuntuu heti uudemmalta. Saa nähdä kauanko tämäkin kestää, kunnes kyllästyn taas. :)
Blogin luetuimmat tekstit löytyvät nykyään suoraan oikeasta paneelista ja tunnisteisiin on ilmestynyt uusi reseptit -kohta, jonka alle keräsin kaikki blogista löytyvät ruoka- ja leivontaohjeet! Ovathan ne tilastojen mukaan yksiä luetuimpia tekstejä blogissani. (Pieniä muutoksia mutta kuinka hyvä mieli niistä tuli!) Mulla on ollut nyt kivasti aikaa panostaa blogiin, mikä on näkynyt mm. tasaisena postaustahtina. On ollut mukavaa kirjoitella rauhassa luonnoksissa olevia ideoita eteenpäin ja kuvailla puuttuvia kuvia! Siinä sivussa olen ehtinyt miettiä tarkemmin, mitä tältä blogilta haluan ja mitä aion tulevaisuudessa tehdä.
Olenkin pohtinut, että veisin tätä blogia hieman enemmän ruoka-blogin suuntaan, kuitenkaan muita postauksia unohtamatta. Blogi olisi siis pääasiallisesti yhä lifestyle-painotteinen mutta luvassa olisi tavallista useammin uusia ruoka- ja leivontaohjeita. Muuten sisältö pysyisi melko samanlaisena kuin tähänkin mennessä. Mua on nimittäin houkuttanut jo jonkin aikaa perustaa oma ruoka-blogi mutta en vaan halua hylätä kaikkia muita kivoja postauksia.

Miltä tämä suunnitelma teistä kuulostaa? Tai onko teillä ehdotuksia, miten voisin kehittää blogia vieläkin paremmaksi? Kommenttilaatikko on teidän! ;)

// Hi everyone! I've made some little changes here on my blog. There's a new banner here and you can  find a new tag "reseptit" (it translates to recipes) on the right side. There you can find all the recipes I've posted here. I've also decided to start posting more recipes here because I simply love cooking and baking. I hope you enjoy them as much as I do. If you have any ideas considering my blog - please feel free to leave a comment! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥