torstai 19. helmikuuta 2015

KITCHEN DREAMING


Klassinen yhdistelmä mustaa ja valkoista toimii aina - myös astioista puhuttaessa. Marimekolta löytyy paljon kivoja printtejä ja omalta hankinta/toivelistalta löytyy pari kappaletta tässä kollaasissakin näkyvää Oiva Toikan Siirtolapuutarha (Räsymatto) mukia. :) Ehkä saan ne sitten jouluna ylioppilaslahjaksi? Toinen toiveissa oleva Marimekon astia on tuo Sukat makkaralla -kaadin.


Ihastuin heti noihin suloisiin eläinlautasiin ja harkitsen vakavasti muutaman tilaamista... 36€ per lautanen (+toimituskulut) on kuitenkin aika kallista. Kaikki kollaasin lautaset ovat englantilaisen wolfandbadger.com-nettikaupan valikoimasta. :) Nettikaupassa oli vaikka mitä ihanaa ja erityisesti pidin Liisa Ihmemaassa -lautasista, niiden hinta tosin oli jo minulle liikaa.


Keittiöön tarvitaan tietenkin paljon muutakin kuin pelkät astiat. Erilaiset tarjoilu- ja valmistusastiat, kodinkoneet (etupäässä blenderi!) sekä kaikenlaiset pienet ruoanlaittovälineet kuuluvat myös hankintalistalle. Tuota alakulman kolmiosaista Iittalan tarjoilusarjaa olen katsellut jo jonkin aikaa läheisessä Iittalan myymälässä... Se olisi täydellinen iltojen naposteluhetkiä varten!

2 kommenttia:

  1. Hankin just neljä noita Marimekon pallomukeja! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit oon kateellinen! :D Käytiin tänään Iittalan outletissa ja kuolasin taas kerran kartio-sarjan kaadinta... Vielä jäi hyllyyn mutta tyhjin käsin en lähtenyt. :) Katsotaan jos saan kuvattua ostokset jossain välissä tänne blogin puolelle!

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥