maanantai 2. helmikuuta 2015

Herkulliset lihapullat

 1. Kuori, pilko ja kuullota sipuli.
2. Yhdistä jauheliha, sipulit, kerma, kaurahiutaleet ja mausteet. Sekoita tasaiseksi massaksi kädellä.
 3. Lisää kananmuna ja sekoita hyvin. Nosta lihapullataikina jääkaappiin lepäämään noin puolen tunnin ajaksi. (Tässä ajassa kaurahiutaleet ehtivät turvota...)
 4. Pyöritä massasta kosteilla käsillä haluamasi kokoisia pyöryköitä. Huomioi, että paistuessaan lihapulla pienenee hieman!
5. Paista kauniin ruskeiksi kuumalla paistinpannulla tai 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
 
Tarjoile esimerkiksi perunamuusin ja raikkaan salaatin kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥