sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Hei helmikuu!

Kuinka on mahdollista, että tänään on jo ensimmäinen päivä helmikuuta? Tuntuu, että on vasta muutama päivä siitä, kun vuosi vaihtui ja kevätlukukausi alkoi. Mihin koko tammikuu oikein katosi? Tavallisesti sanoisin syyksi koulukiireet mutta tällä kertaa tuntuu oikeasti, etten ole oikein jaksanut panostaa mihinkään vaan olen lusmuillut lähes kaikki tunnit tekemättä mitään viisasta. Helmikuulle on tiedossa paljon tekemistä, joten mun täytyy todella ottaa itseäni niskasta kiinni ja käydä töihin!
Tiistaina (siis jo ylihuomenna - APUA!) on vuorossa ruotsin koe. Sain tulostettua itselleni kaksi vanhaa ylioppilaskoetta harjoituksiksi, ne vaan pitäisi saada vielä tehtyäkin! ;D Kokeeseen lukemisen sivussa pitäisi kerrata myös ihan perussanastoa ja ehkä käydä läpi muutama kuunteluharjoituskin. Ihan kamalaa, että kuuntelut ovat jo viikon päästä! Jotenkin ne tuli ihan hirvittävän nopeasti, vaikka tiesinkin koko ajan milloin ne on... Onko muilla samaa tuntemusta? Mulla oli oikeasti tarkoitus kuunnella vanhoja kuunteluita tänä viikonloppuna mutta se ei taida onnistua. Sain nimittäin eilen antibioottikuurin korvatulehdukseen! Mulla on ollut korvatulehdus viimeksi varmaan lähes viisitoista vuotta sitten enkä todellakaan muistanut, kuinka kamalan kipeä se on! Eilisen päivän vedin sikana särkylääkettä ja yritin ajatella kaikkea muuta paitsi sitä ikävää painetta korvassa. Tänään olo on jo parempi - antibiootit siis toimii. :)
Eilen selvisin kuitenkin katsomaan Jyväskylän kaupunginteatteriin Liisa Ihmemaassa -tanssisatua, jonka toteuttivat tanssiopiston tanssijat. Esitys oli oikein mukava - mun oli vain vähän vaikeaa yrittää keskittyä, sillä korvakipu oli sen verran kova. Onneksi jaksoin lähteä, sillä tanssi saa aina paremmalle mielelle - ei väliä oletko katsoja vai itse tanssija! ;)

// Hello again! I can't understand how it's already February? Time flies so fast... It's been nice to be at home for a little bit longer. Today I read some Swedish because the exam is day after tomorrow! And I'm starting to panic about the student exams' hearing parts which are no more than a week away... Unfortunately I'm feeling sick and I'm having an ear infection. How nice. :( I hope it will go away before those hearing tests because I need them to go well. I would love to get good grades!

2 kommenttia:

  1. Hei! Löysin blogisi vasta ja tykkään paljon. :) Jään seurailemaan vaikka profiilia en omistakaan! t. Kirsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Kiva että tykkäilet :) Seuraajia ei ole koskaan liikaa!

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥