keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Meikit järjestykseen!

Siinä se nyt on, tämän vuoden alennusmyyntien ehdoton ykköslöytö! Ja voi kyllä tätä ystävää metsästettiin! Voin vain ihmetellä johtuiko näiden Jyskissä myytyjen meikkitelineiden supernopea katoaminen hyvästä ale-hinnasta (4€) vai siitä, että Saija sattui mainitsemaan näistä blogissaan... ;)
Pitkän suunnittelun, ponnistelujen ja kuoleman liukkaan pihan poikki vaeltamisen jälkeen tuntui nimittäin uskomattomalta, että kyseinen meikkiteline oli loppuunmyyty Itiksen Jyskin myymälästä. Illalla liikkeiden tarjontaa selatessani opin, että lähimmät telineet löytyisivät Lohjalta! Ihan sinne asti en ollut valmis kuitenkaan lähtemään... Siispä huomatessani yhden telineen odottelevan hakijaansa kotona Äänekoskella otin kännykän käteeni ja naputtelin äidille pyynnön käydä hakemassa se ennen kuin joku muu ehtisi ensin. Liian luottavainen en kuitenkaan ollut vaan laitoin tuotteen varaukseen, jottei kukaan muu varmasti saisi sitä ensin.
Viimeinen Äänekosken myymälän varastossa piilotellut yksilö on nyt siis viimein kotiutettu tänne mun Helsingin huoneeseen. Ja onhan se kätevä - ja kauniskin - täytyy myöntää. :) Tästä on vain niin helppoa napata tarvittavat meikit nopeasti laukkuun mukaan niin kouluun kuin iltamenoihin!
Onko siellä muitakin, ketkä onnistuivat saamaan itselleen samanlaisen meikkitelineen? :)

2 kommenttia:

  1. Tuollainen mullekin! Onkohan niitä enää jäljellä jos tilais netistä? Tai tiedätkö jotain muita kauppojen mistä vois löytää? D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ainakin siellä Nelly.comilla pitäisi olla jos hinta ei tuota ongelmaa;)

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥