maanantai 5. tammikuuta 2015

Goals to year 2015

Valmistaudu huolella ja ajoissa kevään (ja syksyn) YO-kokeisiin ja kirjoita hyvät arvosanat ! Päätin aloittaa ylioppilaskokeisiin valmistautumisen nyt joululomalla ja otinkin mukaani matematiikan kertauskirjan sekä ruotsin kielioppikirjan. Kävin lainaamassa kirjastosta myös englannin- sekä ruotsinkielistä luettavaa. :) Yle Areenan ruotsinkieliset Muumit ja uutiset ovat olleet myös kovassa käytössä, sillä uskon kuunteluiden ja sanastotehtävien olevan haastavimpia itselleni.

Matkusta kesällä esim. saksaan harjoittelemaan kieltä yo-koetta varten. Haluaisin kovasti päästä kesälomalla viikoksi kiertämään Saksaan ystäväni kanssa. Se olisi paitsi mahtava kokemus myös täydellinen tilaisuus päästä kuuntelemaan ja harjoittelemaan saksan taitojani syksyn koetta varten! ;)

♥  Valmistu ylioppilaaksi jouluna 2015. Tämä ei varmaan kaipaa enempää perusteluita? :D

Hae jatko-opintohauissa sisustusarkkitehdin koulutukseen ja pääse sisään. Yhteishaut ovat edessä (kai?) vasta keväällä, joten minulle jää puoli vuotta aikaa valmistua pääsykokeisiin. Unelmoin siitä, että pääsisin oppimaan johonkin sisustussuunnittelufirmaan tuoksi ajaksi, sillä se auttaisi varmasti paljon tulevaisuudessa...

  Suunnittele mitä teet (edellä mainitun) puolen vuoden aikana, joka jää valmistumisen ja yhteishaun väliin. Jäänkö Helsinkiin vai tulenko kotiin? Hae töitä ja säästä omaa asuntoa varten!

  Harkitse lemmikin hankkimista. Elämä tuntuu melko tyhjältä nyt ilman Piikkiä. Älä pelkää liikaa sitoutumista - ja sitä kautta menettämistä, koska yhteiset hetket ovat yksinoloa kalliimpia.

Sosialisoidu enemmän. Etsi ja löydä uusi harrastus, josta nautit ja jonka piiristä löydät uusia tuttavuuksia - jopa ystäviä. Älä kuitenkaan unohda vanhoja ystäviä!

4 kommenttia:

 1. Kiva, että päätit toteuttaa just tän postauksen! ;) Oli aika hauska sattuma, että mun suosikki-bloggaaja Saija (saijis-blogista) oli tehnyt ihan saman postauksen juuri päivän aikaisemmin... :D Kannattaa muuten kattoo Saijan blogi jos et vielä ole löytänyt sitä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, katoin itekin et Saija oli tehnyt oman postauksensa päivän aiemmin :D aika hassu yhteensattuma kyllä...

   Poista
 2. Todella viisaita ja järkeviä asioita. Tsemppiä abivuodelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivottavasti vuosi sujuisi hyvin.

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥