keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Elämää koulun ohella - onko sellaista?

Mitä? Ei tänään voi olla vasta tiistai? -ajatus kaikui eilen illalla päässäni. Tuntui mahdottomalta, että viikosta oli oikeasti takana vasta kaksi päivää. Tuntui nimittäin, että viikonlopusta oli kulunut jo hyvän aikaa... Kevätlukukausi on aina täynnä tekemistä, eikä tästä keväästä ole tulossa mikään poikkeus! Tällä hetkellä kaikki näyttää hyvältä ja kursseja on kasassa jo 69. Voin siis hyvillä mielin järjestellä ensi jakson lukujärjestystäni hieman löyhemmäksi, jotta kirjoituksiin lukemiseenkin jää aikaa. En voi nimittäin pitää lukulomaa aivan vielä, sillä tarvitsen vielä ainakin kaksi tanssikurssia suoritetuiksi. Ensi jaksoon olen siis valinnut vain kaksi kurssia: yhteiskuntaoppia sekä tanssiproduktion. :)
Tätä jaksoa ei ole onneksi enää kauaa jäljellä. Tuntuu, että jokaiseen kurssiin on täytynyt panostaa yllättävän paljon ja palauttaa jos minkälaisia tehtäviä. Olen tehnyt matematiikan harjoituspreliminäärin, ruotsin vanhan yo-kokeen, tekstitaidon vastauksen sekä italian kirjoitelman. Juuri äsken viimeistelin toisen ruotsin ylioppilaskokeen ja ensi viikolla pitäisi palauttaa vielä äidinkielen esseetehtävä sekä toinen italian kirjoitelma. Ja maanantaina edessä olisi viimeinkin se hemmetin italian 4. kurssin koe. Eli paljon on vielä tehtävä.
Vaikka osa viikonlopusta menikin koulujuttujen parissa oli mukavaa jäädä vaihteeksi tänne Helsinkiin. Oli outoa "olla vapaa" jo perjantai-iltana, joka yleensä kuluu junassa tai bussissa istuessa. Sunnuntaina vietimme kummitätini kanssa rentoa leffailtaa asiaan kuuluvien herkkujen kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥