sunnuntai 4. tammikuuta 2015

ROCK THE BALLET - Romeo and Juliet

Olen niin innoissani, sillä tasan viikko sitten käytiin äidin kanssa R-kioskilla lunastamassa mun syntymäpäivälahja! ;) Toivoin nimittäin saavani lipun Rock the Ballet:in Romeo ja Julia -show'hun, joka saapuu huhtikuussa Helsinkiin Kulttuuritalolle. Olen jo kauan aikaa haaveillut pääseväni katsomaan seurueen esityksiä ja nyt kun näiden lippujen myynnin ajoituskin osui lähelle synttäreitä niin lahjatoivetta ei tarvinnut kauaa pohtia! :D Ja nyt mun kädessä on siis lippu keskiviikkoillan esitykseen, yläkatsomon ekaan riviin!! Ihan mahtava tunne! Miten ihmeessä jaksan odottaa vielä huhtikuuhun asti?

2 kommenttia:

  1. Mäkin oon tulossa! :D Tosin vasta perjantain näytökseen. Sun blogi on muuten tosi kiva ja oon lukenu tätä kohta vuoden. Postaukset on mukavan erilaisia ja eniten tykkään ihan perusjutuista. Toivottavasti jaksat jatkaa samaan malliin vaikka ne yokokeet lähestyykin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinka siistiä! Mä olen aina unelmoinut että pääsen RTB:n näytökseen <3 :) Ja kiitos paljon, että olet ryhtynyt seuraamaan mun blogia!

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥