tiistai 2. joulukuuta 2014

Pari kirpparilöytöä

Hej! Nämä paidat löysin oikeastaan jo marraskuussa mutta postauksen pohja oli vain hautautunut kaikkien joulukalenteriluonnosten keskelle ja jäänyt siis julkaisematta. Käytiin yhtenä perjantaina Jyväskylästä tullessa matkan varrella Kirrissä sijaitsevassa Silinteri-kirpputorilla, josta olen muutaman hyvän löydön aiemminkin tehnyt. Silinteri on yksi meidän suosikki kirpputoreista eikä se pettänyt tälläkään kertaa vaan löysin hyväkuntoisen H&M:n pitkähihaisen paidan, jossa oli kivat nappiyksityiskohdat hihoissa ja olalla. Hintaa paidalla oli kaksi euroa, mikä teki päätöksestä erittäin helpon. :) Toinen löytö oli täysin käyttämätön Bikbok:in peplum vain neljällä eurolla! Olen katsonut moneen otteeseen noita peplumeja mutta hinnan takia sellainen on aina jäänyt hankkimatta. Tämä ihanuus piti pelastaa heti parempaan talteen! Olin todella todella tyytyväinen lähtiessäni mukanani kaksi kivaa paitaa - kuitenkin vain kuusi euroa köyhempänä.

Käyttekö usein kirpputoreilla ja mitä mieltä olette kirpputorien tarjonnasta tänä päivänä?

2 kommenttia:

 1. Kirpputorit on parhaita ja usein niistä löytyykin ihan uudenveroista tavaraa! Ostan paljon mieluummin vaatteeni kirppareilta kuin vaatekaupasta :)

  Liityin sun blogin lukijaksi aika hiljattain, mutta tää on ihanan positiivinen, mukava ja monipuolinen - tykkään tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - mukavaa saada uusi lukija! :) Mun tulee käytyä liian harvoin kirppareilla mutta yleensä onnistun löytämään tosi hyviä juttuja, kun jaksan oikein katsoa. Tuo peplum oli kyllä todella kiva yllätys!

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥