lauantai 20. joulukuuta 2014

Joulukalenteri: luukut 20 - 23 PERUTTU

Osa teistä saattoi odottaa innolla tämän päivän joulukalenterin luukkua ja sieltä paljastuvaa postausta. Niin ei kuitenkaan nyt käynyt, sillä en onnistunut saamaan kyseistä luukkua valmiiksi enkä usko pystyväni viimeistelemään seuraaviakaan. Päätös oli vaikea tehdä, sillä kiinnyin kovasti blogin joulukalenteriin ja päivittäin ilmestyvään postaukseen. Haluan kuitenkin kertoa teille syyn joulukalenterin viimeisten luukkujen peruuntumiseen, sillä mielestäni olette oikeutettuja siihen.

Tällä hetkellä olen melko hajalla enkä edes tiedä miten suhtautuisin asiaan. Kuulin nimittäin eilen, että kissani on siirtynyt pois keskuudestamme. Tämä tuli totaalisena yllätyksenä ja shokkina - eivätkä eläinlääkäritkään olleet varautuneet asiaan. Yritän nyt siis käsitellä asiaa, että ensimmäinen oma lemmikkini ei olekaan enää täällä. Kotiin lähteminen tuntuu todella rankalta. En nyt perehdy tapaukseen liikaa, sillä en ole itsekään käsitellyt asiaa selväksi.

Blogiin lankeaa siis ainakin pariksi päiväksi hiljaisuus - mutta toivon palaavani tänne mahdollisimman pian. Ehkä jo jouluaattona. ;)

5 kommenttia:

  1. Voi ei! Voimia sulle! En voisi kuvitella miltä tuntuisi menettää oma palleroni. :,,(

    VastaaPoista
  2. Eikä. Ihan kamalaa. Voimia sinne!! :(

    VastaaPoista
  3. Voi kamala. Osanottoni.

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥