maanantai 8. joulukuuta 2014

Joulukalenteri: 8. luukku


Hellurei! Joulukuun kahdeksanteen päivään kuuluu mun vinkkejä tämän talven pukeutumiseen ja siihen, mihin asuissa kannattaa kiinnittää huomiota. Tänä vuonna oon erityisen innostunut varsinkin hameista ja miten niistä saa koottua tarpeeksi lämpimän yhdistelmän, jolla pärjää hieman kylmemmässäkin viimassa ja lumituiskussa. :)
Mutta ensimmäiseksi siis ihanat erilaiset neulepipot - varsinkin sellaiset joista löytyy suloinen karvatupsu! (Muistakaa kuitenkin tarkistaa, että tupsua ei ole valmistettu aidosta turkiksesta! Jätetään eläimet siis rauhaan.) Jossain yläasteen vaiheessa useille tytöille tulee vaihe, jolloin ei haluta käyttää pipoa kun hiukset menee huonosti tai muuta sellaista mutta nyt parin vuoden ajan oon todennut, että on mukavampaa vetää kivannäköinen pipo päähän kuin kärsiä korvatulehduksesta! ;)

Sitten niihin hameisiin! Olen yrittänyt löytää kaupoista jotain kivaa paksumpaa hametta talvikäyttöön, kuitenkaan siinä onnistumatta. Oikeastaan on harmillista, että kesällä löytyy paljon toinen toistaan nätimpiä hameita, jotka ovat kuitenkin liian ohuita talvikäyttöön... Haaveilen ihan perus mustasta hameesta, jonka lisäksi joku hieman värikkäämpi, kuosillinen hame oli todella kiva. Esimerkiksi tuo ylhäällä vasemmalla oleva H&M:n hame on todella sievä - siitä vaan ei enää ollut jäljellä kokoja. :( Hameen kanssa jalkaan kelpaavat paksut neulesukkikset tai ihanat polvisukat! (Amerikan Apparel myy juuri täydellisiä sukkia!!)
Viimeisenä mun talven luottovaatteisiin kuuluvat pitkähihaiset neuleet, hupparit ja collarit, jotka ovat mukavan rentoja vaatteita tavalliseen koulupäivään kuin koti-iltaankin. Viime aikaisiin ostoksiinkin lukeutuu itseasiassa vaalea perus collari, jossa on oikein suloinen kukkakuosi. Kuosilliset pitkähihaiset ovat oiva yhdistelmä yksiväristen farkkujen kanssa. :)

5 kommenttia:

 1. Onko kilpailun voittaja jo selvillä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei :) Olin unohtanut mainita postauksessa, että arvon voittajan vasta 31. joulukuuta

   Poista
 2. Tosissasiko sun mielestä hameella voi pysyä lämpimänä kylmässä viimassa ja lumituiskussa..? :D

  VastaaPoista
 3. Tai siis lähinnä ajattelin että jos sulla on joku keino tai vinkki siihen nii kerro ihmeessä. :D Mä rakastan itse hameita tosi paljon mutta niihin jäätyy heti kun lämpötila laskee alle viidentoista.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oikeastaan en vietä niin hirvittävästi aikaa ulkona mutta omistan muutamia ihanan paksuja sukkiksia, joiden alle saatan tosi kylmällä säällä laittaa vielä toiset ohuemmat sukkikset. ;) Myös thermolegginssit sopii hyvin hameen kanssa ja ovat mukavan lämpöiset. Lisäksi mä olen tottunut aika viileään ilmaan muutenkin (asunut lapsuuteni vetävässä maalaistalossa, hyrr!) joten sekin tietty vaikuttaa.

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥