keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulukalenteri: 17. luukku

Vielä eilen illalla uskoin vahvasti, ettei tämä postaus näkisi päivänvaloa - ainakaan aikataulun mukaisesti. Olin nimittäin täysin liemessä kaikkien päälle kaatuvien asioiden kanssa, että voin reilusti myöntää kironneeni ja itkeneeni tilannetta. Tänään minulla oli aamusta nimittäin aika diabetes-hoitajalle, jota varten jouduin hoitamaan parikin juttua. Koulun ekalle tunnille piti palauttaa valmis tekstitaidon harjoitus, jonka kirjoitin kokonaan eilen. Yritin saada tehtyä lisäksi myös matikan ja italian tehtäviä, siivota huoneeni ja palauttaa tavarat omille paikoilleen. Eikä siinä ole läheskään kaikki. Joskus vain on tällaisia päiviä...  sSitten viimein asiaan!
Ensiksi tarkoitus oli toteuttaa normaali "matkapostaus" mutta päätin jakaa ensin hieman jouluisemmat kuvat. :) Loputkin ovat tulossa ensi vuoden puolella!
Maanantaina vierailimme Italian saksankieliselllä alueella, Etelä-Tirolissa. Kohteemme oli Bolzanon kaupunkin ja sen joulumarkkinat! ;)
Kojut olivat täynnä kaikkea ihanaa ja tuliaisia löytyi kyllä vaativampaankin makuun.
Enää ei ollakaan Bolzanossa vaan Milanossa - Duomo-tuomiokirkon edessä. Alakuvan kynttilät eivät kuitenkaan ole kirkon sisältä, sillä kuvaamista varten piti ostaa erillinen ranneke...
Buona Natale! / Frohe Weichnachten! / Merry Christma! / Hyvää joulua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥