lauantai 27. joulukuuta 2014

CHRISTMAS GIFTS

Hei! :) Joulun pyhät ovat nyt ohi ja lomaa on vielä hieman yli viikko. En tiedä tykkäättekö lukea joulun jälkeen jokaisesta blogista joululahjaesittelyt mutta itse olen ainakin utelias lukemaan, mitä kaikkea muut ovat läheisiltään ja ystäviltään lahjaksi saaneet. Senpä takia haluankin esitellä muutamia saamiani lahjoja täällä. Näiden lisäksi sain tietenkin myös suklaata, kosmetiikkaa, neulepaidan, leffalippuja, rahaa yms. joita en kuitenkaan jaksanut ryhtyä kuvailemaan. ;) Näihinkään kuviin en ole oikein tyytyväinen, koska en ehtinyt ottaa kuvia vielä kun luonnonvaloa riitti jonkin verran.
Hollisterin pyjama äidin serkulta, jonka perheessä asun. :) Nuo housut ovat tajuttoman lämpimät ja pehmeät ja oon niiden takia alkanut himoita kyseisen merkin collagehousuja!
Hankin itselleni Puoliksi paha -kirjan, sillä tiesin ettei tämän vuoden lahjoista kirjoja löytyisi... Sillä en ollut vielä ehtinyt toivoa tätä kirjaa keneltäkään. Aloitin lukemisen eilen ja olen aivan koukussa! :D Seuraavaa osaa täytyy sitten odotella kesään asti.
Äidiltä sain suloisen kissa grafiikanlehden, joka pitäisi vielä käydä kehystyttämässä. Tämä pääsee heti huoneeni seinälle muistuttamaan Piikistä. :(
Kummitädin pehmeät paketit paljastivat iloisen kirjavia sukkia sekä esiliinan, joka minulta onkin puuttunut! Onkohan tämä lupaus keittiökokeilujen jatkumisesta? ;)
Lahjakortti kauneushoitolaan kokonaisvaltaiseen hemmotteluhoitoon äidiltä. Miten äidit tuntuvat tietävän aina, mitä me milloinkin eniten tarvitsemme? Koko stressaavan syksyn jälkeen tällainen hemmottelu on kyllä todellakin tarpeeseen...

2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja<3 Tosi kaunis tuo äitisi tekemä grafiikkatyö. Osaanotot vielä kissasi puolesta ;(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on oikeastaan jonkun paikallisen taiteilijan käsialaa jonka äiti oli nähnyt ja ajatellut sen sopivan mulle :)

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥