tiistai 28. lokakuuta 2014

WANTED

Kuva taitaa kertoa jo tärkeimmän - eli oon vähän hukassa tän blogin kanssa ja olisi mahtavaa kuulla kommentteja ja ideoita teiltä, jotka tätä lukevat. Voit kertoa mitä pidät blogin tämän hetkisestä suunnasta, mitä pitäisi muuttaa tai muita asioita joita mieleen tulee? Kommentoittehan myös millaisia postauksia haluaisitte lukea! Postaustoiveet/ideat ovat aina tervetulleita! Olisi tärkeää, että uskallatte kommentoida ja esittää ajatuksianne minulle, jotta voin viedä blogia eteenpäin.

Löytyisikö juuri sinulta pieni hetki aikaa auttaa?

6 kommenttia:

 1. Kävin juuri heittämässä vinkkejä erääseen toiseenkin lähes samassa tilanteessa olevan blogiin. Muista, että väkisillä ei kannata kirjoittaa vaan oikeasti silloin kun mielenkiintoa riittää! Tässä kuitenkin muutama postausidea:

  - Linkkaa blogisi - postaus jos sitä et ole tehnyt. Lukijat joilla on oma blogi, ovat varmasti iloisia siitä ja saat samalla lisää luettavaa.
  - Myday toimii aina, joko kuvina tai jopa videollakin.
  - Vinkkipostauksia! Itse ainakin rakastan lukea vinkkejä ja sulla vois olla hyvät mahdollisuudet kertoa omat niksisi vaikkapa kuvien ottamisesta tai muokkailusta.
  -Top 5 vaatetta/kampausta/esinettä/huonekalua
  - Tekemistä sadepäiviin
  -Kuvapostaus eli käsket lukijoitasi kommentoimaan mitä voisit kuvailla
  -Huonepostaus

  Siinä oli muutama idea, toivottavasti löytyi joku mielenkiintoinen! ♥

  http://viiskyttieta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideoista! Muutaman oonkin jo toteuttanut mutta laitan loput ylös! :)

   Poista
 2. Samaa mieltä! Ei kannata yrittää kirjoittaa mitään pakollla. Nyt joulun alla voisit kokeilla vaikka joulukalenterin tekoa jos löydät inspiraaatiota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut ajatus joulukalenterissa muhimassa jo muutaman kuukauden (tiedän oon aika etuajassa) ja toivon todella että se onnistuisi tänä vuonna! :D

   Poista
 3. Itse ainakin tykkään lukea postauksia ihan arkisesta elämästä ja henkilökohtaisia juttuja. ;-) Ja ruokaohjeet toimii kans aina!
  Toivottavasti löydät taas tarmoa jatkaa eteenpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokaohjeita on tulossa varmasti - eli toiveesi on kuultu. ♥ Jos heti keskiviikkona löytyisi aikaa toteuttaa itseään tuolla keittiönkin puolella? ;)

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥