lauantai 11. lokakuuta 2014

Victoria's Secret ♥

Tämän suloisuuden sain tuliaisiksi pikkuserkultani, joka kävi viime viikonloppuna Ahvennanmaalla koiranäyttelyssä. :) Hyvin usea hankkii kosmetiikkansa laivan Tax Freesta ja olen siitä ehkä hieman kateellinen. En siis siitä, että tuotteet olisivat mielestäni paljon halvempia - vaan siitä, että usein samoja tuotteita ei löydy täältä maankamaralta... Nettikaupoista esim. Bangerheadilla on kyllä suuri valikoima kaikkea mahdollista mutta netistä tilatessa en pääse sormeilemaan suloisia purkkeja ja purnukoita tai haistelemaan kaikkia taivaallisia tuoksuja.
En pyytänyt erityisesti mitään tiettyä Victoria's Secretin tuotetta, joten olin älyttömän iloinen, kun sain käteeni tämän ihanuuden! ♥ Olin oikeastaan varma, että tuurillani saan jonkun hirvittävän voimakastuoksuisen body mistin mutta onneksi olin väärässä. :) Tuoksu on juuri minulle sopiva ja tuo mieleen kesän. Siis kerrassaan täydellinen tuoksu tänne Suomen syksyn keskelle!
Mulla on varmaan kymmenen erilaista vartalo-, kasvo- ja käsivoidetta mutta tällaiselle löytyy aina käyttöä. Oli niin täydellistä levittää tätä yksi ilta lämpimän kylvyn ja kuorinnan jälkeen koko keholle. Imeytyi hyvin ja tuntui älyttömän pehmeältä. Olin vielä vaihtanut lakanatkin, joten sain pujahtaa nukkumaan ihan puhtaaseen sänkyyn. Aamulla tuoksun saattoi aistia vielä huoneen ilmasta ja lakanatkin tuoksuivat hennosti. Todellinen pala täydellistä aamua!

6 kommenttia:

 1. Oih! :3 VSn tuotteet on niin ihanii! <3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Vähän harmitti kun Tukholman VS:n liikkeessä ei ollutkaan erityisemmin niitä ihania värikkäitä alusvaatteita. :( Olisin halunnut hankkia jotkut ihanat liivit...

   Poista
 2. Ei noissa muuta ole kun tuo brändi :( Ihan turhan kallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se toki noinkin mutta itse tykkään ainakin niiden tuoksuista! ;)

   Poista
 3. Tiedätkö saako noita muualta kuin laivalta? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Ainakin Suomeen voi tilata tuotteita Bangerheadin verkkokaupasta! Katso lisää uusimmasta postauksesta (Delivery from Bangerhead) :)

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥