keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Ray-Ban eyewear

Hello! Kuten jo otsikko kertoo, tänne on todellakin kotiutunut aidot Ray-Ban:in aurinkolasit ja tämä tyttö voisi hyppiä seinillä! :D Oon aina ihaillut tuollaisia lentäjälaseja ja nyt viimein multakin sellaiset löytyy! (Sanon ihan heti tähän alkuun, että nämä eivät ole todellakaan kallis ostos!)
Kiitos tästä kuuluu oikeastaan onnettomuudelle, kun mun silmälaseista rikkoontui sanka. Ne oli ollut mulla vaikka kuinka kauan, sillä ne on mun ekat kehykset! Jouduin siis apein mielin Instrumentariumiin etsimään uusia kehyksiä, mikä oli taas kerran niin hirveen vaikeaa! Kun sopivat kehykset sitten löytyivät niin myyjä vinkkasi, että seuraavana päivänä alkaisi tarjous, jolla saisin itselleni max. saman hintaiset aurinkolasit kaupan päälle. Ja siellä seinustalla odottelivatkin nämä Ray Banin kehykset, jotka sattuivat olemaan juuri pienintä mallia! Eli juuri sopivat mulle! :D Mikä riemu olikaan kun kännykkään tuli viesti, että tilauksesi on noudettavissa... Ehdin saada nämä juuri sopivasti ennen Kreetan lomaa - jospa se aurinko paistaisi edes hieman siellä?
 Mua hieman arvelutti laittaa nämä kuvat tänne, kun ne on hassusti eri sävyisiä, vaikka otinkin kaikki samaan aikaan..? Mistä liene johtuukaan? Mua ei yllensä haittaa, jos kuvat on erisävyisiä muiden blogeissa - oman blogin suhteen vaan tulee oltua erittäinkin kriittinen! Taitaa olla tuttu tunne muillekin bloggaajille? ;-)
Mitä tykkäätte näistä? Ootteko yleisesti tyytyväisiä Ray Banin aurinkolasien laatuun?

4 kommenttia:

 1. Upeat! Tiedätkö onko toi tarjous vielä voimassa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se kestä koko lokakuun? ;) En ole 100% varma mutta uskon niin.

   Poista
 2. Katoin jo aluks että taas on käyty vähän tuhlailemassa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ei nyt sentään! Yritän säästää vähän Italian matkaa varten ja muutenkin tällä hetkellä en tarvitse mitään erityistä... Yksi mekko tosin mietityttää kun hinnasta saisi taas sen -25% pois. :)

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥