keskiviikko 15. lokakuuta 2014

OLD & NEW

Eli ihan ensimmäiseksi arvauksia, mikä tässä asussa on uutta ja mikä vanhaa (mutta uutta mulle)?
Olisin toivonut päivälle edes hieman auringonpaistetta mutta aina ei voi saada mitä haluaa. Niinpä lähdin kuvaamaan tuonne pellolle, vaikka sää olikin viileä ja kostea. Siis kamera ja kolmijalka mukaan, vaatteet päälle ja ajastin kymmeneen sekuntiin. Parin kymmenen otoksen jälkeen sormet olivatkin jo sen verran kohmeessa, että oli pakko lähteä takaisin sisälle. Lämmin kuppi teetä ja villainen viltti mukaan sohvalle ja muokkailemaan juuri otettuja kuvia. :) Ihan paras tapa aloittaa päivä! Ja se ihan uusi juttu tässä asussa oli siis mun uudet lasit - jotka jouduin hankkimaan, kun vanhojen kehykset menivät rikki. Uudet ovat Guessin pokat ja toivon, että ne kestävät ainakin yhtä kauan kuin edelliset! :)
 nahkatakki: Seppälä / farkut: Dr Denim / neule: Seppälä / nahkalaukku: äidin vanha (uusi)
Kaunista lokakuuta ihan kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo eka kuva!! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon siinä kyllä oikee takkutukka! :D

   Poista
 2. Luulin et noi on ne sun vanhat lasit kun näyttävät ihan samanlaisilta!! :D Mut malli sopii hyvin sulle. Miks et oo postannut nyt lomalla yhtään useammin? Voisit tehdä vaikka sellaisen "day with me"postauksen tai jotain arkimeikistä yms. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aioin aluks ottaa yhdet erilaiset mutta sit sovitin noita ja ne oli sit ihan mun juttu. ;) Ja laitan toiveesi ylös toteuttamista varten!

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥