torstai 23. lokakuuta 2014

Creeta 12. - 19.10. (part 2)

TORSTAI
Olin katsonut säätiedotteita, jotka lupailivat torstaiksi jopa reilut +29 astetta lämpöä. Oli siis alusta asti selvää, että lähtisimme jonkinlaiselle meriretkelle. Olimme valinneet satamasta yhden lasipohjaveneen, johon varasimme retken jo edellisenä iltana. Näimme paikallisia kri-kri vuohia, uponneen saksalaisen junker-lentokoneen, merisiilejä, meritähden sekä vauvamustekalan. Retki oli varsin mielenkiintoinen ja merellä puhaltava tuuli teki päivästä jopa siedettävän.
PERJANTAI
Lähdimme etsimään jotain hienoa katua mutta päädyimmekin Hanian keskuspuistoon, jossa mun iloksi oli aitaus näitä kri-kri vuohia. :) Oli ihan kiva nähdä niitä vähän lähempää edelliseen päivään verrattuna. En kuitenkaan osaa sanoa, mitä erikoista näillä eläimillä on tavallisiin vuohiin... Yhden aikaan hyppäsimme Haniaa kiertävään Hop On Hop Off -bussiin ja saimme nähdä vielä uuden ja erilaisen puolen Haniaa. Lämpötila oli noussut vielä edellisestä päivästä ja mittari näyttikin varjon puolella +31 astetta! Kiertelimme illalla vielä kauppoja ja ostelimme viimeisiä tuliaisia tutuille. Auringonlasku oli aika upea vanhasta satamasta katsottuna.
LAUANTAI
Loman viimeinen (kokonainen) päivä tuli yllättävän pian ja tuntui, että tekemistä olisi riittänyt vielä toisellekin viikolle! Heti aamusta kipaisimme tutkimassa kulman takana sijainneet markkinat - olimme hieman pettyneitä, sillä lähes kaikki kojut olivat vihannes- ja hedelmämyyjiä. Silti sain otettua ihan kivoja kuvia, joista laitan varmaan myöhemmin oman postauksensa. Kävelimme myös ns. "venetsialaiselle" kadulle, joka osoittautui oikein mukavaksi pikkukaduksi. Koska emme olleet ostaneet mitään markkinoilta, päätimme käydä kahveilla keskusta Starbucksilla. Ahh, kuinka hyvältä jääkylmä Caramel Cream Frappuccino maistuikaan.
SUNNUNTAI
Viimein koitti kotiinlähdön aamu, onneksi ei kuitenkaan kovin aikaisin vaan ehdimme nauttia rauhassa kunnon aamiaisen. Olimme pakanneet lähes kaikki tavarat jo lauantai-iltana ja viimeisten tarkistusten jälkeen lähdimme odottamaan bussia lentokentälle. Kentällä oli aika pitkät jonot ja ehdimme juuri käydä vessoissa turvatarkastuksen jälkeen, kun koneeseen nousu jo alkoikin. Lähdimme viisi minuuttia aikataulusta edellä! (Joskus näinkin päin.) Lento sujui ihan hyvin paitsi, että mun korvat jäi koko loppuillan ajaksi lukkoon ja olivat vielä maanantainkin aika kipeät. :( Nyt ehdin olla täällä Suomessa sellaisen puolitoista kuukautta ennen Italian vaihtomatkaa.
Ja loppuun tietenkin vielä kollaasi mun matkalla ottamista kissakuvista! :D Mä en vaan pysty vastustamaan, kun näen suloisen kissan niin oon kaivamassa heti kameraa esiin.

Haluaisitteko erillista postausta mun ostoksista? Ne tulee luultavimmin kuitenkin vilahtamaan täällä jossain vaiheessa, esim. osana päivän asu -postauksia. :)

2 kommenttia:

  1. Tee vaan ostospostaus! :) Tosi kivoja nämä matkapostaukset näin kollaaseina ja niiin söpöjä kissoja<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mäkin tykkään kollaaseista - niihin kun saa useamman kuvan pienempään tilaan! :) :)

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥