lauantai 11. lokakuuta 2014

Cosmetics' update

Hej! Edellisestä kosmetiikkapostauksesta on taas vierähtänyt pitkä aika ja tottakai meikkipussiin on löytynyt muutamia uusia juttuja vanhojen suosikkien rinnalle. Oli siis jo aika kuvailla meikkipussin sisältöä - muuttuuhan se aina hieman vuoden ajan vaihtuessa. Syksyn tullessa on aika kaivaa kaikki kosteuttavat rasvat ja huulivoiteet ahkeraan käyttöön. Syksyllä tykkään panostaa myös enemmän silmämeikkiin, mukaan tulee rajaukset sekä luomiväri. :) Kuinka teidän meikkaustavat muuttuu näin syksyn tullessa?

H&M:n puuterin sävy 11 (ivory mist) sopii täydellisesti mun vaalealle iholle. Yleensä puuterien sävyt on liian tummia mulle ja niissä on sellainen outo punertava sävy... Myös tuo puuterihuisku oli täydellinen hankinta - puuteri levittyy tasaisesti ja ilmavasti, eikä jää paakuiksi. :)
Uusimpia tulokkaista on tämä (myös H&M:ltä hankittu) luomiväri paletti, josta löytyy ohjeet arkeen sopivaan luomimeikkiin. Olen aina ajatellut, että useamman sävyn yhdistäminen olisi vaikeaa mutta oikeasti se oli todella helppoa näiden ohjeiden kanssa ja myös näytti hyvältä! Mukana on myös kulmavärit, joita tosin en vielä ole kokeillut.
Päätin, että käytän loppuun tämän lahjaksi saadun Lumenen luomiväripaletin, joka on ottanut jossain vaiheessa hieman iskua. Myös nestemäinen rajauskynä olisi tarkoitus kuluttaa loppuun. Nämä olivat jääneet vanhaan meikkipussiin pyörimään, joten ajattelin käyttää ne ennen kuin hankin turhaan uudet.
Toinen H&M.n kosmetiikka osaston löydöistä oli tuo vaalea kulmakynä. Mun kulmat on todella vaaleat mutta normaalit kulmakynät on lähes aina aivan liian tummia. Olin kuullut hyvää tästä kulmakynästä ja mielestäni se on täydellisen värinen meille vaaleahiuksisille. :) Alla on mun suosikkirajauskynä, josta on tullut pussin luottomeikki. Rimmelin rajauskynä on pehmeää mutta hyvä pigmenttistä ja sillä saa tehtyä tarkan rajauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥