sunnuntai 21. syyskuuta 2014

The Best Weekend Ever ♥

Moikka! :-)
Toivottavasti teilläkin on takana mahtava viikonloppu ja ootte saaneet rentouduttua. Mun viikonloppu oli yksi kaikkein parhaista, koska mun bestis tuli ensimmäistä kertaa käymään mun luona täällä Helsingissä! Oli niin mahtavaa nähdä ja saada esitellä paikkaa, jossa viettää suuren osan vuodesta. Ja mikä parasta saatiin lupa mennä yöpymään mun mummin asuntoon eli saatiin olla ihan rauhassa ilman että kukaan häiritsi. Anna tuli perjantai-iltana ja kävin aiemmin tänään saattamassa sen junalle. Viikonloppu meni älyttömän nopeasti ja olisi ollut ihanaa, jos Anna olisi voinut jäädä vielä tänne. Oltais voitu tehdä vielä vaikka mitä!
 Molempina aamuina herättiin yhdeksältä ja laitettiin rauhassa kunnon aamiainen. Keitettiin teetä, laitettiin valmispuuroa ja leipää ym. hyvää. :) Rauhalliset aamut on kyllä parasta viikonlopuissa - on täydellistä panostaa hyvään aamiaiseen ja sitten nauttia siitä hiljalleen ilman mitään kiirettä. Aamiaisen jälkeen lähdettiin käymään Itäkeskuksessa, josta ei nyt mitään kummempaa löytynyt mutta tulipa näytettyä sekin paikka. Yhden aikoihin oltiin ehditty jo takaisin keskustaan ja suunnattiin kolmosen ratikalla kohti Linnanmäkeä. Ei olla koskaan käyty yhdessä huvipuistossa, joten nyt olikin jo korkea aika! ;)
 Riehuttiin siis Linnanmäellä koko lauantai yhdestä kymmeneen asti! :-D Käytiin varmaan lähes kymmenen kertaa Salamassa ja aika monesti myös Vuoristoradassa... Sea Lifessä päästiin silittämään niitä suloisia Vaippakilpikonnia! (Niiden kuori oli sellainen jännän karhea ja lämmin.) Illalla oli sitten upean näköistä, kun kaikki laitteiden valot syttyivät ja taivas oli ihan pimeä. Koko päivän oli todella hyvä sää, aurinko paistoi, oli lämmin eikä tuullutkaan. Ihmisiä ei ollut hirvittävästi ja kaikki laitteiden jonot oli tosi lyhyitä. Pitäisi useamminkin käydä huvipuistossa näin myöhään syksyllä. ;-)
Tänään käveltiin aamiaisen jälkeen keskustassa, näytin mm. mun koulun ja käytiin tietenkin nappaamassa Caramel Creamit Starbucksilta. (Jos joskus käy Helsingissä niin Starbucksilla on pakko käydä! ;-D  Tutkittiin myös muutamat kaupat Aleksanterinkadulla mutta eipä sieltäkään mitään kivaa löytynyt. Saatoin sit Annan junaan ja nyt ajattelin aloitella tiistain italian kokeen lukemista - mulla on edessä aika haaste, kun en ole käynyt vielä edes sitä edellistäkään kurssia! Wish me luck!

2 kommenttia:

  1. Kiva et on muitakin tän ikäisiä jotka haluaa käydä huvipuistossa! Luulin et oon tyyliin ainoa. ;) Mutta sairasta kuinka paljon ne rannekkeet maksaa nykyään! Ei yksinhuoltajalla ole varaa varsinkin jos on useampi lapsi... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Noi hinnat on vaan kallistuneet joka vuosi.

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥