perjantai 5. syyskuuta 2014

HAPPY

Yritän kirjoittaa tätä postausta bussissa matkalla kotia kohti. Kuinka nopeasti kuukausi onkaan mennyt! Tuntuu mahtavalta päästä kotiin kahden Helsingissä vietetyn viikonlopun jälkeen. :) Onhan se mukavaa viettää aikaa täälläkin vaihteeksi mutta kyllä koti on aina rakas! ♥ Syksyyn on mahtunut jo nyt kaikenlaista mukavaa ja paljon on vasta tulossa. Nyt on pakko jo mainita, että ollaan lähdössä äidin kanssa kahdestaan syyslomalla Kreetalle kaupunkilomalle! Olin ihan innoissani kun äiti soitti yksi ilta ja kysyi haluaisinko lähteä mukaan - äiti kun oli niin kyllästynyt tähän Suomen säähän - ja tottakai mä lupasin heti, että lähden. ;) Nyt on taas jotain "pientä extraa" jota odottaa.
Koulu on lähtenyt rullaamaan mukavasti ja eka koeviikko lähestyy tavattoman nopeasti. Suurin osa palautettavista tehtävistä on jo takana päin ja voin ottaa rennommin. Opettajat vaikuttavat tavallaan helpottavan vaatimuksiaan näin yo-kokeiden alla, jotta kaikki pystyisivät lukemaan. Mun kannalta se on oikein kiva, sillä pystyn ottamaan iisimmin! :D Ehkä tänä vuonna selviäsin ekasta koeviikosta ilman teho-osastoreissua? Nyt onkin enää kuukausi Tukholmaan lähtöön ja yritän treenailla hiljalleen itseäni parempaan kuntoon viime vuoden vaikeuksien jälkeen. Sovin, että teen siellä treenit oman jaksamiseni mukaan ja sain muuten eilen postissa hoitavan lääkärin luvan, että saan lähteä mukaan! Siitä tulee kyllä tosi kivaa. Teitä varmaan jo ärsyttää tää mun matkahehkutus, joten yritän pitää intoani kurissa. :)
Liikunta on mulle tosi tärkeää ja oonkin ihan onnessani, kun olen taas päässyt takaisin lenkkipolulle. Liikunnan jälkeinen hyvän olon tunne on vaan jotain sellaista, mitä ei saavuta millään muulla tavalla. Jatkan lenkkeilyä niin kauan kuin sää sallii ja sen jälkeen voisin keskustella äidin kanssa kuntosalijäsenyydestä. Ainakin SATSilla vaikuttaa olevan kiinnostavia ryhmäliikuntatunteja viikolla ja itse kuntosalitilatkin ovat kuulemani mukaan hyvät. Luultavasti kallistun johonkin tämän tapaiseen liikuntaan talven ajaksi.

Tästä tuli nyt oikein pitkä selostus mutta sainpa purettua kaikki mielessä pyörivät asiat tänne. Välillä on mukavaa kirjoittaa ihan vain tällaista kuulumiset tyylistä tekstiä tarkkaan harkittujen postausten sijaan. (Nämä kuvat ovat jostain syystä jääneet koneelle mutta lisäsin ne tähän, ettei tää koko juttu ole ihan pelkkää tekstiä.) Ja löydätte mut nykyään myös instagramista nimellä: katri_i

Mukavaa syyskuun ekaa viikonloppua, meillä juhlitaan muuten äidin syntymäpäiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥