keskiviikko 17. syyskuuta 2014

CLIPPER TEA

Mun kaveri on intohimoinen luomuruoan kannattaja, joten ei ole ihme, että juuri hän suositteli minulle Clipperin luomuteetä. Oikeastaan taisin maistaa Clipperin teetä ensimmäistä kertaa hänen luonaan! :-) Olen aina ollut teen juoja - kahvi vain maistuu kamalalta, joten käteen eksyy hyvin usein se tuttu ja turvallinen teemuki. Meillä kotona on juotu aina iltatee ennen nukkumaan menoa ja aamukin alkaa höyryävällä kupillisella ihanuutta. Kesän ajaksi mun teen juonti vähenee lähes olemattomiin - kuuma tee ei vain yksinkertaisesti houkuta niin paljon kuin viileä lasi tuoremehua... Nyt syksyn ja viileiden aamujen saapuessa olen taas tarttunut teema-mukiini ja hörpännyt tyytyväisenä lämmintä makuteetä.
 Tällä hetkellä multa löytyy kaksi Clipperin teemakua: valkoista teetä appelsiinilla sekä vadelmanlehtihaudutetta ♥ joista molemmista tykkään tosi paljon. Appelsiini sopii loistavasti aamuteeksi ja vadelma on omiaan illalla hyvän kirjan kanssa. Näitä Clipperin teepakkauksia löytyy ainakin pääkaupunkiseudun Punnitse&Säästä -kauppojen valikoimasta. Sieltä löytyy muutama hyllyrivi toinen toistaan houkuttelevampia makuja! Olen törmännyt näiden perusmakuihin ihan lähikauppojen hyllyillä, joten kannattaa olla tarkkaavainen. ;-) Paketilla on hintaa 3,75-4,75 € jos oikein muistan ja paketissa on kaksikymmentä teepussia. Ainut miinus, jonka keksin on se, ettei pussissa ole sitä narua mutta asia korjaantuu helposti pätkällä kalastajalankaa ja nitojalla. :-)
Onko siellä muita Clipper-teen ystäviä? Mitkä on teidän lempimakuja? Mun seuraava kokeilu on varmaan niiden Peppermint-tee, kuulostaa nimittäin herkulliselta! ;-)

6 kommenttia:

 1. Fani ilmoittautuu! xD Juon joka aamu kupin detox teetä ja päivä sujuu hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kuullut paljon kehuja just tosta detox-teestä. Osaatko sanoo onko siitä todella jotain apua / eroaako se paljon normiteestä? :o

   Poista
 2. En tajuu miks kaikki meuhkaa noista. Teetä se vain on. :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään kun Clipperiltä löytyy niin paljon eri teemakuja! Ja plussaa on tietenkin luomuus (onko se edes sana?) sekä se että osa tuotteista on reilun kaupan merkkiin kuuluvia.

   Poista
 3. Kuulostaa täydellisiltä! ;) Pitäisikö meillekin ostaa Clipperin teetä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin jos asut täällä Helsingissä niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Siitä vain lähimpään Punnitse&Säästä -liikkeeseen valitsemaan omaa suosikkimakuaan! C:

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥