torstai 11. syyskuuta 2014

Autumn's shopping

Eksyin sitten koulun jälkeen Forumin Hintasirkukseen, eikä sieltä ollut sitten lähtemistä ennen kuin lompakko oli keventynyt huomattavasti. :D Syytän tästä eniten H&M:ää, jonne oli ilmestynyt taas kaikenlaista ihanaa ja tarpeellista (lue: ihanaa ja turhaa). Oikeasti ainut tarpeellinen ostos oli nahkakengille tarkoitettu suihke, joka eristää vettä. Olin jo selviämässä noiden pikkuostosten (alakuva) kanssa ulos H&M:ltä mutta sitten näin nuo paidat ja olin myyty. Kun kokokin löytyi en vain voinut jättää niitä kauppaan. Kuulostan muuten ihan hirveältä shoppailu-addiktilta! ;D Onko teillä koskaan sellaista tunnetta, että kun et ole etsimässä mitään sen ihmeempää niin kaupat onkin yllättäen täynnä haluamisia tavaroita/vaatteita? Sillä niin mulle kävi tänään. Ja jos vielä hieman puolustelen niin tulihan nuo urheilusukat tarpeeseen...

9 kommenttia:

 1. Sä oot kyllä aika shoppailuaddikti ja tuhlari jos blogin kertomukset on lähelläkään todellista elämää.. Miten sulla edes on rahaa kaikkeen ostamiseen? käyt tyylii joka viikko shoppailemassa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että olet saanut tuollaisen kuvan. :( En siis käy joka viikko ostoksilla ja ison osan ostoksista olen löytänyt alennusmyynneistä. Yleensä postauksissa näkyvät jutut on hankittu pidemmällä aika välillä eikä samalla kertaa.

   Poista
  2. Esimerkiksi tästä postauksesta tuo laukku on hankittu jo muutama viikko sitten -25% alennuksella ja H&M:llä käytin lukiokalenterin mukana tullutta etukuponkia. Ja siis viikkorahaahan en saa - enkä muutenkaan sellaista "hanki itsellesi jotain kivaa rahaa". Toki äiti maksaa esim. ratikkakortin ja juna/bussimatkat. Säästän saamani lahjarahat ja opintotuen saan käyttää itse. Siitäkin yli puolet menee säästötilille.

   Poista
 2. Et edes ostele hirveesti ja yleensä hinnatkaan ei ole pahat. Mulla on parikin kaverii jotka ostaa koko ajan jotain ja niiden vanhemmat maksaa kaiken! O_O Ja uskon et kun on oma raha kyseessä niin miettii pari kertaa ennen kuin ostaa jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oot ihan oikeassa, vaikkei siltä ehkä vaikuta niin mä mietin aika kauan ennen kuin ostan jotain.

   Poista
 3. Toi harmaa paita on oikein kiva! Mut niitä on jo aika monella ainakin meidän lukiossa... :( En haluu joutuu mukaan massaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon kans nähnyt niitä jonkin verran. Oon silti sitä mieltä et ei ole syytä olla käyttämättä jotain vaatetta vain sen takia että sellainen on monella muullakin tyypillä. :)

   Poista
 4. Oon katsonut jo viikon ajan tota samaa laukkua! Nyt mun on pakko käydä ostaan se! :D:D

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥